More

  Søndagskupongen 2. april

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Granada ble eneste treff på de tre sikre forrige søndag. Vi fikk imidlertid rett på halvgarderingen i Real Zaragoza – Albacete samt at man ikke kunne stole på Nord-Irland hjemme mot Finland. Søndagskupongen denne helgen to Premier League-kamper. Deretter venter tre spanske og to tyske oppgjør. Det hele avsluttes med fire Serie A-kamper og et storoppgjør i Frankrike. På folkerekken pr. torsdag kveld er Real Madrid den store folkebankeren, men også Atletico Madrid, Roma og Paris Saint-Germain har mange tilhengere.

  Tre kamper har avspark 15.00 og innleveringsfristen er således satt til 14.55. Deretter venter kampene utover ettermiddag og kvelden før det hele avsluttes med Atletico Madrid – Real Betis som har avspark 21.00.

  De sikre

  1 Newcastle – Manchester United          H         39 prosent

  Newcastle har endelig to seirer på rad etter å ha slitt med å avgjøre kamper. Her hjemme har imidlertid vertene vært solide hele sesongen. Manchester United henger også med i toppen, men det er viktig å merke seg at gjestene har vunnet kun én bortekamp mot lag på øvre tabellhalvdel denne sesongen. Vi forsøker en frekk sikkervariant!

  3 Real Madrid – Real Valladolid   H         72 prosent

  Real Madrid blir gigantfavoritter i dette oppgjøret og vi ser heller ingen grunn til å gardere opp denne kampen. H-en er foreløpig krysset på 72 prosent og det er faktisk under vår vurdering som har satt H-sjansen til 79.

  11 Napoli – Milan    H         51 prosent

  Napoli med 21 seirer på de 23 siste seriekampene og suser mot suverent seriegull. I seks av de syv siste kampene har vertene holdt nullen og i ti av de elleve siste har man selv scoret minst to mål. Det er således ingen grunn til ikke å stole på vertene også søndag selv om det er den regjerende mesteren som kommer på besøk.

  Den halve

  12 Paris SG – Lyon HU      63/19 prosent

  Lyon med tre strake U-er i ligaen. I alle de tre kampene sto det også likt ved pause. Vi gir gjestene sjansen til å klare å få med seg en ny poengdeling denne helgen selv om det er bortekamp mot selveste Paris Saint-Germain som står på programmet. Vertene med sjokktap her hjemme sist, men HU-garderingen føles likevel som et trygt valg.

  De overspilte

  7 Werder Bremen – Hoffenheim  H         51 prosent

  Dette er i våre øyne helgens mest overspilte favoritt og vi iler til med å anbefale helgardering på alle oppsett. Etter åtte strake tap fikk Hoffenheim en etterlengtet opptur med seier i siste kamp før landslagspausen. Borte mot Werder Bremen er gjestene ubeseiret på de syv siste tilsvarende oppgjørene og denne kampen er langt jevnere enn 51 i hjemmeprosent tilsier.

  8 Monza – Lazio      B         51 prosent

  Lazio med kun ett tap på de elleve siste seriekampene. Vi føler oss likevel ikke sikre på at gjestene får med seg tre poeng fra bortemøtet med Monza. De åtte siste seriekampene har alle endt med under 2,5 mål og 51 i borteprosent synes klart for mye på et lag som har såpass lite å by på offensivt.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen