More

  Søndagskupongen 19. februar

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Napoli og Nantes innfridde som våre sikre og halvgarderingen i Manchester City – Aston Villa satt også på tipsene våre forrige søndag. I tillegg advarte vi mot å stole på Bologna som favoritt hjemme mot Monza og kampen endte 0-1. Søndagskupongen denne helgen starter med to Premier League-oppgjør. Deretter venter tre Bundesliga-kamper og tre LaLiga-oppgjør. De fire siste kampene er hentet fra Serie A. På folkerekken pr. torsdag kveld har det pekt seg ut tre klare favoritter. Det er Borussia Dortmund, FC Barcelona og Roma.  

  Tre av kampene har avspark 15.00 og innleveringsfristen er således satt til 14.55. Deretter venter kampene utover ettermiddag og kvelden før det hele avsluttes med FC Barcelona – CF Cadiz som har avspark 21.00.

  De sikre

  8 Barcelona – Cadiz           H         67 prosent

  Barcelona blir én av søndagskupongens største favoritter og det synes vi er helt riktig. Vertene står med seks strake seirer i ligaen og har holdt nullen i fem av de kampene. H-en er foreløpig krysset på kun 67 prosent som er langt under vår vurdering på 80 prosent sjanse for hjemmeseier.

  9 Fiorentina – Empoli         H         51 prosent

  Fiorentina er helt ute av form med fem seriekamper på rad uten seier, men bør ha en fin sjanse til å slå tilbake når Empoli kommer på besøk. Gjestene har sluppet inn minst to mål i sine tre siste kamper og vi mener sjansen for hjemmeseier er minst ti prosentpoeng høyere enn de 51 prosent vertene er krysset på pr. nå.

  10 Salernitana – Lazio       B         45 prosent

  Salernitana har ligget under ved pause og tapt til slutt i syv av sine ni siste seriekamper. Kun én av de ti siste er vunnet og selv om det har vært trenerbytte denne uken mener vi Lazio skal ha langt større sjanse for å vinne denne kampen enn 45 i borteprosent tilsier.

  Den halve

  11 Spezia – Juventus         UB       25 og 51 prosent

  Vår halvgardering på ukens søndagssystem finner vi i Italia. Spezia har sluppet inn minst to mål i sine fire siste seriekamper og har denne uken byttet trener. Juventus har på sin side tatt to seirer etter poengtrekket og vi tror gjestene får med seg minst ett poeng også fra denne kampen.

  De overspilte

  1 Tottenham – West Ham H         55 prosent

  Tottenham er krysset på 55 prosent på folkerekken pr. torsdag kveld og det synes vi blir i meste laget. Det ble 1-4-smell mot Leicester forrige helg og i midtuken gikk det igjen galt mot Milan i Champions League-sluttspillet. West Ham har på sin side fire ligakamper på rad uten tap og vi tror fort gjestene kan få med seg poeng også fra dette derbyet.

  7 Atletico Madrid – Athletic Bilbao         H         49 prosent

  Atletico Madrid med fem ligakamper på rad uten tap, men det er som vanlig som oftest jevne og målfattige kamper. Åtte av de ni siste i ligaen har endt med under 2,5 mål og vi velger å helgardere søndag når Athletic Bilbao kommer på besøk til den spanske hovedstaden.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen