More

  Søndagskupongen 15. januar

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Søndagskupongen starter med tre kamper hentet fra Premier League-runden. Deretter venter fire Serie A-kamper og én La Liga-kamp før det hele avsluttes med fire franske oppgjør. Folkerekken har foreløpig ikke den helt store omsetningen, men det er tre hjemmefavoritter som peker seg ut som folkets sikkervalg. Det er Chelsea hjemme mot Crystal Palace, Atalanta hjemme mot Salernitana og Monaco hjemme mot Ajaccio.

  Seks av kampene har avspark 15.00 og innleveringsfristen er således satt til 14.55. Deretter venter kampene utover ettermiddag og kvelden før det hele avsluttes med Roma – Fiorentina og Rennes – Paris S-G som begge har avspark 20.45.

  De sikre

  1 Tottenham – Arsenal      B         36 prosent

  Tottenham med tung start etter VM-oppholdet, men har nå slått tilbake med seirer mot Crystal Palace og Portsmouth. Vertene er ubeseiret på de syv siste tilsvarende oppgjørene, men så har da heller ikke Arsenal vært like sterke som de har sett ut denne sesongen. Gjestene er ubeseiret i ligaen siden møtet med Manchester United i starten av september og vi er helt uenig med folkerekken i at vertene skal være favoritter i dette derbyet.

  3 Newcastle – Fulham       H         58 prosent

  Newcastle fortsetter å imponere stort og har holdt nullen i fire strake ligakamper. Totalt 13 ligakamper på rad uten tap nå. Fulham har også overrasket stort og kommer nå fra tre strake ligaseirer. Denne oppgaven ser imidlertid i overkant tøff ut for gjestene og vi har satt H-en til 64 prosent. Når den foreløpig kun er krysset på 58 prosent på folkerekken blir valget enkelt.

  12 Rennes – Paris S-G       B         50 prosent

  Det er et sterkt svekket Rennes-lag som kommer til avspark i denne kampen. PSG er på sin side ubeseiret i 26 av sine 27 siste ligakamper, har scoret minst to mål i seks av de syv siste og har ledet ved pause og vunnet til slutt i 16 av de 20 siste. B-en er satt til 56 prosent av oss og er foreløpig krysset på kun 50 prosent av folket.

  Den halve

  2 Chelsea – Crystal Palace           HU      60 og 21 prosent

  Det har ikke vært mye å glede seg over for Chelsea denne sesongen, men hjemme mot Crystal Palace blir man naturligvis store favoritter. Vertene har imidlertid vært involvert i mange målfattige oppgjør i ligaen og vi ønsker derfor å ha med U-en som en gardering på våre forslag.

  De overspilte

  7 Roma – Fiorentina           H         52 prosent

  Roma er naturligvis favoritter hjemme mot Fiorentina, men over 50 prosent sjanse for seier kan vi ikke gi laget. På folkerekken er H-en foreløpig krysset på 52 prosent og det er fare for at den øker enda mer frem mot innleveringsfristen. Ender H-en over 50 prosent er dette en kamp vi ønsker å helgardere i jakten på en smell!

  10 Reims – Nice      H         42 prosent

  Kjempeform hos Reims som har ti ligakamper på rad uten tap. Nice fikk imidlertid en solid opptur etter trenerbyttet i midtuken og vi mener dette er en helt åpen affære. H-en synes noe overspilt når den er krysset på over 40 prosent og vi velger å helgardere på alle forslag.

  Våre vurderinger

  Søndagskupongen 15. Januar Bilde1 1
  Søndagskupongen 15. Januar 2

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen