More

  Som om det ikke var tett nok fra før

  Innholdsrik Championship-runde 2.påskedag.

  I kampen om play off-plassene tettet det seg ytterligere til. Luton tok tre oppskriftsmessige poeng, og har noe nær sluttspillplass i lomma allerede. Millwall, Blackburn, Norwich og West Bromwich avga imidlertid alle poeng.

  De store vinnerne i tetstriden ble da Preston North End, som slo Reading, og Sunderland, som tok full pott borte mot Cardiff. Brad Potts scoret Prestons seiersmål i andre overtidsminutt, og North End har nå vunnet fem av sine siste seks.

  Det skiller nå bare ett poeng mellom Millwall på 5.plass, og Norwich på 8.plass. Det er også usle fire poeng fra Millwall og ned til Watford på 12.plass.

  Duo i hardt vær

  I bunnstriden virker det nå noe nær ferdigspilt for Blackpool og tabelljumbo Wigan, som begge røk på oppskriftsmessige tap i dag. Blackpool, som lørdag skilte lag med Mick McCarthy, har nå syv poeng frem til trygg plass. Wigan, som er påført tre minuspoeng, har åtte poeng frem til nærmeste lag over streken. Reading er gitt hele seks minuspoeng, og etter dagens overtidstap mot Preston skiller det ett poeng frem til Cardiff over streken.

  Queens Park Rangers har hodet hårfint over vannet, etter å ha snudd 0-2 til 2-2 mot West Bromwich.

  Boro slo tilbake

  I ettermiddagskampen mellom Bristol City og Middlesbrough var det toppscorer Chuba Akpom som både kunne og burde sendt Boro i føringen med en heading før ti minutter spilt.

  Det var imidlertid hjemmelaget som før pause skapte de fleste sjansene, og det var helt fortjent da Sam Bell med førsteomgangens siste spark på ballen sendte Bristol City i føringen. Sam Bell var også nest sist på ballen da tidligere Luton-spiller Harry Cornick kort tid etter pause doblet hjemmelagets ledelse.

  En nydelig stupheading av Aaron Ramsey ga redusering med halvtimen igjen å spille, og Ramsey gjorde snart som Bell hadde gjort for hjemmelaget. Kort tid etter selv å ha scoret, var han nest sist på ballen da Matt Crooks utliknet til 2-2.

  Utlikningen ga Michael Carricks menn vind i seilene, men hvordan Zak Vyner unngikk å avgjøre fra ni centimeters hold for Bristol City rett før slutt vil forbli av livets største mysterier.

  Det endte 2-2, og poengdelingen på Ashton Gate betyr med stor sannsynlighet at Bristol Citys forsiktige drøm om play off er over, samtidig som Boro nok kan vinke farvel til det direkte opprykkstoget.

  Kveldskampen mellom Burnley, som allerede har feiret opprykk, og tabelltoer Sheffield United har avspark 21.00.

  Resultatene:

  Huddersfield -Blackburn 2-2

  Birmingham – Stoke 0-0

  Cardiff – Sunderland 0-1

  Coventry – Watford 2-2

  Hull – Millwall 1-0

  Luton – Blackpool 3-1

  Norwich – Rotherham 0-0

  Preston – Reading 2-1

  West Brom – QPR 2-2

  Wigan – Swansea 0-2

  Bristol City – Middlesbrough 2-2

  Burnley – Sheff United x-x

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen