More

  Sluttspurt reddet Plymouth

  Og Ipswich er tilbake på direkte opprykk.

  Plymouth, Barnsley og Sheffield Wednesday var alle i trøbbel med 15 minutter igjen på klokken i dagens serierunde i League One. For Plymouth ble det likevel en strålende ettermiddag.

  Morecambe tok ledelsen etter bare tre minutter og tankene gikk dermed tilbake til forrige helgs braktap i EFL-finalen mot Bolton. Plymouth kriget, men møtte et for dagen solid Morecambe den første timen. Steven Schumacher har gjentatte ganger endret kampbilde med sine bytter, så også i dag.

  Danny Mayor hadde bare vært på banen i tre minutter da han på strålende vis sørget for 1-1. Fire minutter før slutt dukket også innbytter Ben Waine opp og gav Plymouth ledelsen, og tabelltopp. Den imponerende avslutningen ble enda bedre da dagens tredje innbytter Jay Matete fastsatte sluttresultatet på overtid. Dermed topper de League One med to poeng ned til Ipswich og Sheffield Wednesday.

  Uglene klarte heller ikke i dag å ta med seg tre poeng fra en ligakamp. Barry Bannan sørget for ledelse med sitt mål i førsteomgang, men kapteinen måtte se to nye poeng gå tapt da Cameron Brannagan sikret et viktig poeng for Oxford United med sin straffescoring med 20 minutter igjen på klokken. Dermed kunne Ipswich ta seg tilbake blant topp to om de vann sin kamp. Det gjorde de på overlegent vis og månedens manager for mars, Kieran McKenna, så laget sitt vinne hele 4-0 over Wycombe. Åtte strake seiere og ni strake kamper uten baklengsmål. Paul Hirst og Conor Chaplin blant målscorerne for traktorgutter på full fart mot Championship igjen.

  For Barnsley ble håpet om direkte opprykk knust denne langfredagen. De tapte 1-2 borte mot Burton og har nå seks poeng opp til Ipswich. Akkurat nå er det Plymouth og Ipswich som segler frem som favoritter.

  I bunnen tok både Accrington Stanley og Cambridge livsviktige seiere. Dermed lever håpet om fornyet kontrakt på nivå tre. For Forest Green og Morecambe ser det derimot ut som nedrykket nærmer seg med stormskritt.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen