More

  Slik ender fotball-VM!

  Undertegnende har fått den tunge oppgaven med å forsøke å følge opp suksessen fra EM-tipsene våre i fjor sommer. Da spådde vi før mesterskapet at England og Italia skulle møtes i finalen og at Italia skulle vinne. I tillegg tippet vi at Danmark ville gå helt til semifinalen, men der få det for tøft. Disse tre spillene satt til henholdsvis 10,00, 8,75 og 8,00 i odds og faste lesere av Tipsbladet fikk dermed et ekstra hyggelig EM-sluttspill. Vi kan ikke love samme suksessen i dette verdensmesterskapet, men skal naturligvis igjen forsøke å tippe hele mesterskapet.

  Les også: Kroner én, kroner to, kroner tre – VM-protestene går høyt

  Vi tar da utgangspunkt i tabelltipsene våre du finner på hver av gruppesidene. Basert på de tipsene settes følgende spill allerede nå. Merk at alle oddsene i denne artikkelen er hentet fra Coolbet, vinneren av årets store bookmakertest her i Tipsbladet.

  1/8-finale

  Gruppetipsene våre gir følgende 1/8-finaleoppgjør:

  Nederland – Iran
  Argentina – Danmark
  Spania – Kroatia
  Brasil – Uruguay
  England – Ecuador
  Frankrike – Mexico
  Belgia – Tyskland

  Her tror vi naturlig nok det er slutt for Iran og spiller allerede nå på at laget taper 1/8-finalen sin til 4,75 i odds. Skulle man klare 2. plassen i gruppen sin tyder alt på at Nederland blir motstander i denne kampen.

  Kvartfinale

  Går det som vi tror får vi følgende kvartfinaleoppgjør:

  Nederland – Argentina
  Spania – Brasil
  England – Frankrike
  Belgia – Portugal

  Dette vil være fire virkelige godbiter å se frem imot. Vårt spill nå før mesterskapet starter blir at Belgia ryker i kvartfinalen til 5,00 i odds.

  Semifinale

  Etter våre tips blir dette vinterens semifinaleoppgjør:

  Argentina – Brasil
  Frankrike – Portugal

  Her tror vi det blir stopp for Brasil og Frankrike. Vi spiller at de taper semifinalen til henholdsvis 7,00 og 5,50 i odds.

  Finale

  Vårt tips til VM-finalen er dermed Argentina mot Portugal, Lionel Messi mot Cristiano Ronaldo i begges siste verdensmesterskap! Bedre kan historien naturligvis ikke skrives, og vi tror Messi runder av en fantastisk karriere med å sikre seg det trofeet han mangler i samlingen! Følgende spill settes dermed nå og så gjenstår det å se om vi igjen har klart å tippe riktig finale med riktig vinner!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen