More

  Skadesmell for Sunderland

  Storscorer Ross Stewart satt ut av spill for resten av sesongen

  Da Ross Stewart måtte hinke av banen etter bare 20 spilte minutter i FA-cupoppgjøret mot Fulham i helgen fryktet mange det verste. I dag er det bekreftet at storspissen er ute resten av sesongen med akillesskade, dette til tross for at skaden ikke var så ille som fryktet. Han og klubben fryktet det ville bli et opphold på 18 måneder men forskjellen på fult brudd og delvis rift gjør at comebacket kan skje tidligere enn antatt.

  Spissen var tidligere i høst ute med skade i over to måneder og har siden returen notert seg flittig på scoringslisten som stopper opp med 10 mål i deres første sesong tilbake i Championship. Han fikk totalt 13 kamper for Sunderland denne sesongen.

  Sunderland som tidligere i januar mistet Ellis Simms etter hans retur til Everton har nå hentet inn blant andre Joe Gelhardt på lån fra Leeds. Inn portene har også angrepsspilleren Isaac Lihadji fra Lille kommet. Med Amad i storform håper nok Tony Mowbray at det skal være nok ut sesongen for laget som bare har et poeng opp til topp seks.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen