More

  Siste serierunde i League Two, og her blir det action.

  Nå skal League Two avgjøres. De to øverste plassene og de to nederste plassene er allerede avgjort, men kampen om den siste plassen som gir direkte opprykk lever i beste velgående. I tillegg er det veldig mange lag som kjemper om playoff.
  Direkte opprykk: Forest Green og Exeter er allerede klare for League One. Forest Green har vært på tabelltopp gjennom hele sesongen og selv en enorm formdupp i februar/mars kunne ikke ødelegge for miljøklubben. Exeter er også tilbake i League One da de sikret seg opprykket ved å slå Barrow 2-1 i hengekamp for to runder siden. Passende var det at legenden og storskårer Matt Jay ble matchvinner på St James Park i den kampen. Den tredje og siste plassen som gir direkte opprykk står mellom Northampton (77 poeng) Bristol Rovers (77) Mansfield (76) og Port Vale(75). Både Mansfield og Port Vale hadde muligheten til å ta over tredjeplassen i deres siste kamp men Mansfield (2-2 mot Salford) og Port Vale (1-2 mot Newport) misset muligheten. Vurdering: Med tanke på at Bristol Rovers spiller hjemme mot bunnlaget Scunthorpe kan man regne med at Mansfield og Port Vale ikke vil rykke direkte opp. Om Northampton avgir poeng i sin kamp borte mot Barrow derimot, det er en annen sak. Vi tror Northampton klarer tre poeng i sin bortekamp og tar siste opprykksplass.
  Playoff: Northampton og Bristol Rovers har i det minste skaffet seg playoff, men for Port Vale og Mansfield kan et tap bety at de faller utenfor playoff også. Særlig for Port Vale som på 75 poeng bare er poenget over Swindon på playoff og henholdsvis to og tre poeng ned til Sutton United og Tranmere utenfor. Northampton møter Barrow i tøff bortekamp. Bristol Rovers som sist snudde 1-3 til 4-3 med skåringer i 89 og 95 minutter har tabelljumbo Scunthorpe hjemme. Port Vale og Mansfield avslutter henholdsvis borte og hjemme mot de opprykksklare lagene Exeter og Forest Green. Swindon som sneik seg opp på playoff i helgen møter Walsall borte. De to jagende lagene Sutton United og Tranmere har begge bortekamper mot Harrogate Town og Leyton Orient. Vurdering: Bristol Rovers havner der ufrivillig, Mansfield klarer seg også. Vi tror derimot at Port Vale ryker mo Exeter og dermed går både Swindon og Sutton forbi da de vinner sine kamper.
  Nedrykk: Scunthorpe har vært klar for nedrykk lenge. I den 44. serierunden ble det også klart at Oldham rykker ned. Den ærverdige klubben blir dermed den første av klubbene som var med i den første PL-sesongen (1992/92) til å rykke ut av ligasystemet. På stillingen 1-2 stormet fansen banen for å vise sin avsky mot eier Abdallah Lemsagam og kampen ble etter hvert avsluttet framfor tomme tribuner. Vi håper klubben snart får nye eiere og kommer seg tilbake der de hører hjemme.
  Kampstart 16.00: 
  Barrow – Northampton
  Bradford – Carlisle
  Bristol Rovers – Scunthorpe
  Exeter – Port Vale
  Harrogate Town – Sutton United
  Hartlepool – Colchester
  Leyton Orient – Tranmere
  Mansfield – Forest Green
  Newport – Rochdale
  Oldham – Crawley
  Stevenage – Salford City
  Walsall – Swindon

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen