More

  Siste serierunde i Championship, med lite på spill

  Direkte opprykk og nedrykk er allerede klart. Bournemouth slo Nottingham Forest i opprykksfinalen og slår dermed følge med Fulham opp. I bunnen har det vært klart en stund at Peterborough returnerer raskt til League One. Der får de følge av Barnsley og tapre Derby County.
  I tillegg har Nottingham Forest og Huddersfield allerede sikret seg playoff. De står begge med 89 poeng og derfor kan de to skifte plass i løpet av dagen om Huddersfield tar flere poeng enn Nottingham Forest. Der det derimot er spenning er hvem som skal møte de to lagene i semifinalen:
  Sheffield United på femte og Luton på sjette har begge 72 poeng. Ned til Middlesbrough og og Millwall utenfor playoff er det henholdsvis to og tre poeng. Dermed er det en viss spenning knyttet til om presset blir for stort for de to lagene som nå innehar plassene.
  Sheffield United – Fulham: The Blades møter Fulham som har festet i flere uker nå. Det stoppet de derimot ikke fra å knuse Luton 7-0 på mandag. Dette blir akkurat så tøft som mange Blades-fans frykter. 
  Luton – Reading: Hjemmelaget er skadeplaget og det merket man i kampen mot Fulham. Det ble til slutt veldig stygt, men møter Reading hjemme i siste serierunde og skal kunne mobilisere nok krefter til å ta poengene som trengs. Men Reading har for vane å slå til på bortebane mot lag som sender menn i angrep.
  Preston North End – Middlesbrough: En tøff kamp venter Chris Wilder og Middlesbrough. De er uansett avhengig av å vinne kampen og håpe på hjelp andre steder. Preston er ferdigspilt og tapte hele 1-4 mot rival Blackburn sist gang de spilte på Deepdale. Boro-fansen håper nok på liknende scener.
  Bournemouth – Millwall: Gjestene jublet nok over at hjemmelaget sikret opprykket på tirsdag. Dermed møter de et lag med ingenting å spille for her. Millwall er uansett avhengig av en solide dose flaks om dette skal gå veien.
  Vår vurdering: Sheffield United som må vinne om Luton og Middlesbrough vinner sine kamper kjemper til seg et nødvendig poeng i kampen mot Fulham. Luton på sin side vil slite mot Reading men vi tror også de tar de nødvendige tre poengene for å holde Middlesbrough på avstand. Dermed blir det ikke playoff på Middlesbrough til tross for at de også vinner sin kamp på Deepdale.
  Runden kl 13.30 er som følger:
  Birmingham – Blackburn
  Bournemouth – Millwall
  Derby – Cardiff
  Huddersfield – Bristol City
  Hull – Nottingham Forest
  Luton – Reading
  Peterborough – Blackpool
  Preston North End – Boro
  Sheffield United – Fulham
  Stoke – Coventry
  Swansea – Queens Park Rangers
  West Bromwich – Barnsley

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen