More

  Siste mulighet

  Siste kamp i Championship-runden, og begge lagene i aksjon på Liberty Stadium i kveld har mye å spille for.

  Swansea er inne i tung periode, og selv om det «bare» skiller elleve poeng frem til 6. plassen, så er det etter hvert veldig mange lag mellom waliserne og play off-strek.

  Mer sannsynlig enn play off er managerskifte, som i så mange andre Championship-klubber. Manager Russell Martin er under hardt press, og etter forrige ukes 1-3-tap mot Stoke luftet fansen sin frustrasjon.

  -Jeg har langsiktige planer for denne klubben, og ønsker å bli værende. Det er imidlertid ikke bare jeg som tar den avgjørelsen, sa Swansea-bossen etter nederlaget.

  Rotherham kjemper på sin side med nebb og klør for å beholde plassen i divisjonen. Midtukeseieren mot Sunderland var gull verdt, men er ikke nok til å kunne hvile på laurbæra.  

  Swansea – Rotherham
  Liberty Stadium
  Mandag 21.00

  Veldig tung periode for Swansea, som bare har vunnet én av sine siste seks kamper. 0-1-tap borte mot Blackburn forrige helg, før det i midtuka også gikk galt hjemme mot Stoke. Tok ledelsen allerede i andre spilleminutt, men endte til slutt opp med fortjent 1-3-tap. Dette var også tredje gang på fire kamper man slapp inn tre mål eller mer. Det lille håpet om play off man hadde, blir stadig mindre sannsynlig. Nestjumbo Blackpool er eneste lag man har slått hjemme på Liberty i år. Mens majoriteten av Championship-klubbene har skiftet manager når det har buttet imot, har Swansea-ledelsen valgt en annen taktikk. Om det ikke snart snur vil nok imidlertid også Russell Martin måtte se seg om etter noe annet å gjøre.

  Shane Ferguson scoret sitt tredje mål på seks kamper, og bidro til etterlengtet midtukeseier for nedrykkstruede Rotherham. Seieren var imidlertid heldig, og bare deres tredje fra siste 19 Championship-kamper. Har uansett hodet over vannet i nedrykksstreken, med fem poengs forsprang til nærmeste lag under streken. Bare 2 av første 17 bortekamper er vunnet. 1-1 i omvendte møte med Swansea. Grant Hall forsvant ut med skade i 2-1-seieren mot Sunderland, og midtstopperen antas å være ute i fire uker. Wes Harding tar trolig hans plass i midtforsvaret i kveld.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen