More

  Sheffield Wednesday – Sunderland

  Sheffield Wednesday – Sunderland: En grusom tabbe av Sam Hutchinson sendte Sunderlands storskårer Ross Stewart alene med keeper Bailey Peacock-Farrell. Spissen trengte to sjanser men fant veien til nettmaskene. Dermed kunne Sunderland juble over første stikk i 1-0 seieren fremfor nesten 45 000 tilskuere på Stadium Of Light. 
  -Det positive er at vi ikke kan spille så dårlig i to kamper på rad. Det var ordene Wednesday-spiss Josh Windass brukte etter kampen. Og mest sannsynlig har han rett. For selv om det ikke var utklassing i målprotokoll eller spill så var det Sunderland som fortjente seieren. 
  Det passer da særs bra at Sheffield Wednesday var det beste hjemmelaget i League One denne sesongen. Med sine 16 seiere på deres 23 kamper på Hillsborough var det ingen bedre. De var også laget som slapp inn færrest mål hjemme, med sine 18 baklengsmål. Det bør gi selvtillit før kveldens returoppgjør som igjen blir fremfor stort publikum i form av 35 000 tilskuere. 
  Men selvtillit har også gjestene som med sin seier i første kamp utvidet rekken sin med 14 kamper uten tap. De har nå vunnet seks av sine syv siste kamper. De har også unngått baklengs i fem av deres åtte siste bortekamper. Det er derfor mye som tyder på nok en jevn og målfattig kamp. Vinneren her vil uansett være favoritt i finalen på Wembley 21 mai. 
  Mulig lagoppstilling: Det meste tyder på at begge lag stiller uendret til oppgjøret. 
  Sheffield Wednesday: Peacock-Farrell; Storey, Dean, Hutchinson; Palmer, Byers, Bannan, Luongo, Johnson; Berahino, Gregory
  Sunderland: Patterson; Wright, Batth, Cirkin; Gooch, Evans, O’Nien, Clarke; Roberts, Pritchard; Stewart
  Odds, Norsk Tipping:
  H: 2.00
  U: 3-30
  B: 3.35
  Under kan du lese hva vi skrev før første kamp: 
  Over 45 000 tilskuere er ventet å ta turen til den første av to kamper mellom disse to lagene. Dermed vil de slå deres gamle League One-rekord på 38 000 fra februar da Doncaster tok turen. Den endte med 1-2 tap og hjemmefansen håper ikke rekordpublikum er synonymt med nedtur på banen.
  Sunderland var lenge med i kampen om direkte opprykk, men endte til slutt på en femteplass med sine 84 poeng. 24 seiere, tolv uavgjorte og ti tap er det nok en gang ikke sikkert at laget fra nord skal komme seg ut av denne divisjonen. De har prøvd helt siden nedrykket i 2017/18-sesongen og de har vært nære flere ganger. Også denne sesongen ble det managerbytte da Alex Neil tok over klubben i januar. En annen som kom var Jermaine Defoe, men den hjemvendte sønn rakk bare noen få kamper før han la opp. De kommer uansett til disse kampene med en god dose selvtillit. De har nemlig ikke tapt en fotballkamp siden midten av februar da Milton Keynes slo de. De avsluttet sesongen med 1-0 over Morecambe etter mål av Nathan Broadhead. Deres andre spiss Ross Stewart gikk målløs av banen og ble dermed forbigått på toppskårertabellen i aller siste serierunde. Sunderland har ligaens nest beste hjemmestatistikk denne sesongen og har plukket 51 poeng på sine 23 kamper der. Bare slått av dagens motstander selvsagt.
  På motsatt banehalvdel står Sheffield Wednesday, et lag som tok fjerdeplassen foran øynene på Sunderland med sitt ene ekstra poeng. 24 seiere, 13 uavgjort og ni tap ble fasit for Darren Moore sitt mannskap i deres første sesong i League One. Manager Moore var nære sparken i starten av året etter blant annet stortap mot Sunderland. Opprykk så der og da utenkelig ut, men de har virkelig funnet formen de siste månedene. De hadde bare to tap siden starten av februar og med veldig få uavgjorte kamper klatret de oppover tabellen. De var noen runder før slutt med i kampen om direkte opprykk men knepent bortetap mot Wycombe ødela. Deres to store spillere de siste kampene var uten tvil kaptein Barry Bannan og spiss Lee Gregory. De stod for brorparten av målene de siste rundene.
  Kampene i League One endte med kalassifre til hjemmelagene. Først slo Sheffield Wednesday til med 3-0 hjemme før Sunderland tok hevn ved å vinne 5-0 I januar. Det blir jevnere denne gangen. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen