More

  Sheffield Wednesday – Bolton

  Fredagsunderholdning fra Hillsborough med et hjemmelag som nekter å tape.

  Sheffield Wednesday og Bolton kickstarter runden med en herlig fredagskamp fra Hillsborough. Og selv om Bolton ligger på sjetteplass er Darren Moore sitt mannskap favoritter. Med deres 22 kamper uten tap er det ingen bedre i Europa. Celtic på 21 og RB Salzburg på 19 er nærmeste utfordrere og siden tapet mot Plymouth fjerde oktober 2022 har de vunnet 16 av kampene og står med 39-10 i målforskjell og hele 15 clean sheets. Det er klart at et litt presset Bolton-mannskap gruer seg til denne.  

  Sheffield Wednesday bestod nok en prøve da Josh Windass ble matchvinner borte mot formlaget Portsmouth forrige helg. Den 22 kamper lange rekken må snart gå mot slutten og om bare få dager venter kanskje sesongens tøffeste gjenstående kamp borte mot Barnsley. Dermed vil det være godt for Wednesday med en seier her for å ha noe å gå på ved et eventuelt tap til uka. Hjemme på Hillsborough har de bare avgitt poeng i to av sine tolv siste hjemmekamper. Begge uavgjort. Åtte av deres ni siste hjemmekamper har blitt spilt uten at laget har sluppe inn mål og det er lite som tyder på at dette ikke skal ende med retur til Championship.

  For Bolton har det kommet en liten nedtur de seneste ukene. Etter to 5-0 seiere på rad mot Peterborough og Milton Keynes snakket mange om en outsider til direkte opprykk. Men fem kamper senere har det bare blitt plukket en seier og nå snakkes det mer om at også play off kan ryke. Tipsbladet var tilstede forrige helg da Dion Charles misset straffespark på 0-1 i det som til slutt endte med 0-2 for Ipswich. Med resultatene til Wycombe og Peterborough i midtuken kan laget fra utkanten av Manchester være utenfor det gode selskap innen påske. Ian Evatt har all grunn til å være engstelig da dette ikke ser ut til å være en kamp de skal ta tre poeng i.

  Tidligere møter

  Lagene møttes i det motsatte oppgjøret så tidlig som 20 august. Da stakk Wednesday av med en 2-0 seier etter scoringer av George Byers og Liam Palmer.

  Mulig lagoppstilling

  Sheffield Wednesday
  Dawson; Palmer, Flint, Famewo; Hunt, Vaulks, Bannan, Byers, Brown; Smith, Windass

  Bolton Wanderers
  Trafford; Toal, Santos, Mbete; Bradley, Morley, Dempsey, Jones; Shoretire; Adeboyejo, Charles

  TIPS

  Det stinker ny triumf på hjemmebane for Sheffield Wednesday og Norsk Tipping gir 1.67 i odds. Om du synes det blir for lavt kan du alltids prøve “Bare Sheffield Wednesday scorer” til en odds av 2.70 med tanke på at laget har holdt nullen i åtte av sine ni siste hjemmekamper.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen