More

  Sheffield United – Nottingham Forest

  Sheffield United – Nottingham Forest: 
  Sheffield United hadde kniven på strupen helt til siste kamp ble satt i gang. Men nervene før hjemmekampen mot Fulham ble fort rolige da hjemmelaget feide Fulham av banen. Passende var det at Morgan Gibbs-White, Iliman Ndiaye og Sander Berge hadde stått for de tre skåringene før halvtimen var spilt. De har spilt hovedrollen, sammen med skadde Billy Sharp, i snuoperasjonen klubben har gjort under manager Paul Heckingbottom. Han tok nemlig over et slitent og trått lag i november men snudde raskt trenden ved å gå tilbake til den vante 3-5-2 formasjonen. Og hadde det ikke vært for de store skadeproblemene de har vært gjennom den siste måneden kunne de havnet høyere på tabellen. Hjemme på Bramall Lane har klubben bare et tap siden Heckingbottom tok over i november og de må være stinne av selvtillit etter 4-0 seieren over Fulham sist. Sander Berge virker til å være i sitt livs form om dagen. Etter kampen tok han seg tid til å skryte av fansen og det som fremstod som to ekstra spillere på banen. Dem vil de nok trenge her også. Trolig vil de også trenge keeper Wes Foderingham.  Han står med 18 smultringer på sine 32 seriekamper denne sesongen og kan irritere vette av motstanderne sine.
  16.september 2021. Nottingham Forest har sparket manager Chris Hughton etter deres dårligste sesongstart noensinne. Et poeng på de syv første kampene og jumboplass på tabellen. Nå 14 mai 2022 er de bare tre kamper unna Premier League. Steve Cooper kom inn og forvandlet en klubb som var blitt vant til å drite seg ut og gjorde dem til vinnere. De har herjet både liga og cup, og det med en lokal unggutt med navn Brennan Johnson i front. Han var også mannen som trodde han hadde sikret tredjeplassen da han langt på overtid gav Forest ledelsen borte mot Hull sist, bare for å se at utligningen kom sekunder senere. Den siste uken ble dermed litt stang ut siden den startet med tap i opprykksfinalen borte mot Bournemouth få dager tidligere. Er det en skuffet gjeng som tar fatt på disse to kampene? Mest sannsynlig klarer de også å se at seks tap på siste 39 kamper og klatringen fra 24 til 4.plass er råsterk prestasjon.
  Steve Cooper må nok klare seg uten spissene Lewis Grabban og Keinan Davis. Da passer det bra at reservespissen Sam Surridge har fem mål på sine fem siste starter.
  Oppgjørene i serien endte begge 1-1. Det siste på Bramall Lane lå lenge an til å ende med hjemmeseier men Ryan Yates reddet et poeng på overtid, noe han har for vane å gjøre.
  Mulig lagoppstilling: Billy Sharp mangler fortsatt for hjemmelaget. Synd for Max Lowe at han også er skadet. Han er på utlån frå Sheffield United til Nottingham Forest, og var blant annet på vårt høstens lag etter halvspilt serie. 
  Sheffield United: Foderingham; Basham, Egan, Robinson; Osborn, Norwood, Fleck, Stevens; Berge; Ndiaye, Gibbs-White
  Nottingham Forest: Samba; McKenna, Cook, Worrall; Spence, Garner, Yates, Colback; Zinckernagel; Johnson, Surridge
  Odds, Norsk Tipping:H: 2.20
  U: 3.10
  B: 3.40

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen