More

  Sevilla holdt nervene under kontroll

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Dro i land en meget viktig seier i det som var en dramatisk helg i bunnstriden. 

  Det har vært en vond sesong for Sevilla, en sesong som kan bli enda verre og kulminere med et nærmest utenkelig nedrykk. Og det så ut til å bli en lang ettermiddag for dem i søndagens hjemmemøte med Almería, for gjestene, uten en eneste borteseier denne sesongen, gikk frekt og freidig i ledelsen etter bare to minutter. 

  Lucas Ocampos sørget imidlertid for balanse i regnskapet to minutter på overtid av førsteomgang, da han holdt hodet kaldt og satte inn utligningen fra straffemerket. I andreomgang sørget Erik Lamela for at alle poengene ble igjen på Ramón Sánchez Pizjuán med sitt kontante hodestøt. Argentineren sendte hjemmefansen til himmels, og en eksplosjon av ekstatisk glede ble utløst med et vanvittig lydnivå hos hjemmesupporterne. Den ekstremt viktige seieren tok dem helt opp på 13. plass, og det er verdt å minne om at Sevilla lå under streken før søndagens begivenheter. 

  Viktig uke for Real Madrid 
  Så jevnt er det i bunnen av La Liga-tabellen, og ingen lag på nedre halvdel kan føle seg trygge på fornyet kontrakt. Ei heller Cádiz og Getafe, som sørget for La Liga-helgens villeste batalje. Fire mål, tre straffespark og to røde kort med utligning 16 minutter på overtid. Bunnoppgjøret i Cádiz, som endte 2-2, var det glade vanvidd, og nokså betegnende for dramaet i bunnen.  

  Valencia klarte også å ta seg ut av nedrykkssonen i helgen med sin meget viktige 1-0-seier mot Osasuna. Justin Kluivert ble matchvinner drøye kvarteret før slutt, og Rúben Baraja har dermed innkassert to seirer på sine fire første kamper som Valencia-sjef. Ingen ligafotball i Spania til uken, men onsdag skal regjerende La Liga- og Champions League-mester Real Madrid i aksjon i Champions League, i returoppgjøret mot Liverpool. Real har overbevisende 5-2 å gå på fra den første åttedelsfinalen på Anfield. Torsdag skal dessuten Sevilla, Real Betis og Real Sociedad ut i viktige Europa-oppgjør. Og i neste utgave av Tips Weekend skal vi selvfølgelig se nærmere på El Clásico, som spilles søndag kveld. Det gledes! 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen