More

  Sevilla bykser oppover tabellen 

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Er den falne storklubben i ferd med å reise seg igjen?

  Vel, det er kanskje tidlig å konkludere. Rett nok har Sevilla vunnet tre av sine fire siste, men så var også motstanderne Cádiz, Elche og Mallorca – ikke akkurat Champions League-motstand. Men, det er kamper Sevilla ikke vant tidligere i sesongen, og med ni poeng av siste 12 mulige, ser det plutselig veldig mye lysere ut for den ærverdige klubben. Bryan Gíl kronet lørdagens 2-0-seier mot Mallorca med scoring på sin egen 22-årsdag, og dermed har de rødhvite plutselig fire poengs klaring til den fryktede nedrykksstreken. 

  Jubel også for Atlético Madrid, som vant en så erketypisk Atlético-seier som det er mulig å få det. 1-0, med én mann mindre og matchvinnende scoring helt, helt på tampen. Lyder det kjent? Memphis Depay ble matchvinner i søndagens 1-0-seier over Celta Vigo med sin første scoring i Los Colchoneros-trøye, men nederlenderen har garantert scoret vakrere mål i sin karriere.  

  Tetduoen i aksjon i midtuken 
  Helgens underholdning var det imidletid Almería og Real Betis som stod for. Los Verdiblancos gikk seirende ut av fyrverkeriet, som til slutt endte med 3-2-seier til Manuel Pellegrinis mannskap. Sergio Canales var banens gigant med utsøkt scoring og målgivende. Han serverte 172 centimeter høye Andrés Guardado, som stanget inn den matchvinnende fulltrefferen på corner. Seieren tok Real Betis opp til femteplass på tabellen, ettersom Rayo Vallecano ikke klarte å slå bunnlaget Getafe tidligere på dagen. 

  Det var en forestilling som hadde lite å by på før de siste ti minuttene og da skjedde plutselig alt. Lagene måtte til slutt si seg fornøyde med 1-1 og både Almería og Rayo misbrukte hvert sitt straffespark i sluttminuttene.  

  Onsdag skal Real Madrid og Elche gjøre opp om poengene i hengekamp fra helgen, men den aller største beholdningen, i alle fall sett med katalanske øyne, finner sted torsdag kveld, når Barcelona og Manchester United barker sammen i Europa Leagues første utslagsrunde. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen