More

  Severnside-derby med futt i

  • Bristol City – Cardiff City
  • Søndag 13.00
  • Ashton Gate Stadium
  • Viasport 1
  Bristol City 
  Hjemmelaget tok sesongens første seier da de slo Luton 2-0 hjemme i midtuken. Nahki Wells startet sin første kamp for sesongen og feiret med scoring. Også Tommy Conway åpnet scoringskontoen sin i denne kampen og dermed har Nigel Pearson plutselig flere strenger å spille på. For selv om det ikke ble scoringer i den kampen på Andreas Weimann så har han også denne sesongen startet forrykende for Bristol City. Han står med tre mål og to målgivende på deres første fire kamper og som tippet før sesongen så blir han forskjellen på om dette blir nedrykk eller et lag midt på tabellen. Han reddet jobben til Pearson forrige sesong og muligens gjør han det denne sesongen også. Bristol City hentet glimrende Kal Naismith fra Luton før årets sesong i håp om å bedre forsvarsspillet. Det satt ikke sine spor før han møtte gamleklubben sist. Seks scoringer og seks baklengs og fire poeng etter fire kamper er uansett fasit før årets viktigste kamp.
  Cardiff City 
  Steve Morison sitt helt flunkende nye mannskap har fått en meget sterk start på sesongen. Dette er et lag som var litt vanskelig å spå før sesongen men mye vil overraske om det ikke er i nedre sikte av tabellen de havner. Derfor er det overraskende å se de med to syv poeng etter fire kamper. Sterke seiere mot Norwich og Birmingham hjemme før de sist tok et sterkt bortepoeng mot WBA. Med 3-2 i målforskjell har de hatt en helt annen inngang enn dagens motstander til kampen. Det nykomponerte laget har sett solide ut, anført av en glimrende Ryan Allsop i mål. Og det hadde sikkert smakt bra for The Bluebirds om Callum O’Dowda avgjør denne kampen. Han ble nemlig hentet fra rival Bristol City i sommer og kan vente seg en grei dose med slengbemerkninger fra The Robins-fansen.
  Trolig lagoppstilling. Mark Sykes må stå over for gjestene etter sitt røde kort mot Luton. I tillegg er viktige Tomas Kalas og Antoine Semenyo fortsatt skadet. Gjestene mangler Cedric Kipre, Curtis Nelson
  • Bristol City: Bentley; Vyner, Naismith, Atkinson; Scott, Massengo, Williams, Dasilva; Weimann; Conway, Wells
  • Cardiff City: Allsop; Romeo, Ng, Simpson, Collins; Rinomhota, Sawyers; Ojo, Ralls, O’Dowda; Watters
  TIPS: H
  Hjemmelaget kommer til kampen med selvtillit etter seieren i midtuka. Andreas Weimann kan alene åpne opp et nokså solid Cardiff-forsvar og det tror vi han klarer i dag.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen