More

  Senegal – Nederland – Analyse, odds og Tips

  VMs første storoppgjør, når gruppefavorittene Senegal og Nederland mandag barker sammen på Al Thumama Stadium. Ecuador skaffet seg godt utgangspunkt i gruppe A da de enkelt slo Qatar i åpningskampen, men skal likevel grave dypt for å kunne avansere forbi Senegal og Nederland. Nederlenderne er opplagte gruppefavoritter, og dessuten outsidere til å gå hele veien til finale. Senegals håp om å gå langt fikk seg et skudd for baugen da superstar Sadio Mané måtte kaste inn håndkleet, men senegaleserne har uansett et spenstig lag på plass i ørkenen. Nederland er nummer 8 på FIFA-rankingen, mens Senegal er nummer 18.

  Senegal vs Netherlands Stats

  • Senegal have scored in the last 12 matches in a row
  • Senegal have not lost 10 of the last 12 matches
  • In 5 of the last 6 Senegal matches the sum of goals was under 3.5
  • Senegal have won 5 of the last 7 matches
  • In 3 of the last 4 Senegal matches the sum of goals was under 2.5
  • Netherlands have not lost 27 of the last 29 matches
  • Netherlands have scored in 27 of the last 28 matches
  • Netherlands have won 7 of the last 9 matches
  • In 6 of the last 8 matches Netherlands played, both teams scored
  • Netherlands have conceded in 6 of the last 8 matches

  Senegal – Nederland, Tipset

  Senegal – Netherlands Preview

  Senegal Form

  Senegal har vunnet syv av sine siste ti kamper. Seirer uten baklengsmål mot Rwanda og Bolivia, men seiersrekken stoppet da man måtte nøye seg med 1-1 mot Iran. Målforskjellen fra siste ti kamper viser 33-24, og i fire av de ti kampene holdt man nullen.

  Nederland Form

  Nederland har, som Senegal, vunnet syv av sine siste ti kamper, men mot tøffere motstand enn dagens VM-rival. Ingen av de ti er dessuten tapt. Wales, Polen og Belgia er slått i siste tre, og mot både Polen og Belgia holdt man nullen. Målforskjellen fra siste ti viser 23-11, og i tre av de ti holdt man rent bur.

  Viktig førsterundekamp, og det er vanskelig å finne argumenter for senegalesisk seier. Nederland virker sterke, og oransjetrøyene har alvorlige hensikter.

  Senegal vs Nederland, Lagoppstillinger

  Senegal vs Nederland, spilltips

  Begge lag har gode resultater å vise til det siste året, men nederlenderne er altså ubeseiret fra sine siste 15 – mot tøff motstand. Senegal vil naturligvis merke at Sadio Mané er ute av turneringen, mens Nederland bare mangler Wijnaldum. Oddsen på full pott til Van Dijk & Co er godkjent.

  Over 2,5 scoringer i seks av Senegals siste ti kamper, og samme statistikk gjelder for Nederland. Nederlenderne har dessuten scoret mål i alle sine siste femten kamper.

  Senegal har bare scoret først i tre av sine siste ti, mens Nederland har vært først i målprotokollen i åtte av sine siste ti.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen