More

  Semifinalene er klare

  Real Madrid og Milan sikret seg hver sin semifinalebillett da de tirsdag ekspederte henholdsvis Chelsea og Napoli, og i kveld ble deres motstandere klare.

  Manchester City var soleklar favoritt il å avansere etter 3-0-seier i første kamp mot Bayern München, og alt virket definitivt over da City etter en drøy halvtimes spill ble gitt straffe. Erling Braut Haaland hadde gått to år siden straffebom, men før eller siden måtte også den statistikken ryke. Nordmannen feide ballen over mål, og dermed var det fortsatt en viss spenning til pause.

  En revansjesugen Haaland gjorde imidlertid opp for seg etter hvilen, da han etter en snau times spill avsluttet en kontring med en suser i krysset. Da var det over og ut for tyskerne, selv om Joshua Kimmich utliknet til 1-1 for kvelden, og det er dermed duket for gigantene Real Madrid mot Manchester City i semifinale.

  I den andre semifinalen blir det to italienske rivaler som skal gjøre opp om finalebillett, når Milano-duoen Inter og Milan møtes for å måle krefter. Milan dunket ut Napoli tirsdag, og i dag var det Inters tur. 2-0-ledelsen fra første kamp mot Benfica virket trygg før avspark, og da Nicola Barella etter et drøyt kvarter sørget for 1-0-ledelse til vertene på San Siro virket det hele over. Fredrik Aursnes skapte spenning med sin utlikning før hjemmelaget scoret to nye. Benfica fikk 3-3, men er uansett ute av dansen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen