More

  Sekunder unna cupbombe i Chesterfield

  FA-cupkampene fra 16.00-runden gav dramatikk og noen cupbomber. Men Brandon Thomas-Asante reddet WBA i siste sekund mot askeladden Chesterfield.

  WBA hadde ikke sluppet inn et spillemål på over 15 timer i Championship og dermed var det ikke mange som levnet Chesterfield fra nivå fem håp da Asante gav WBA 1-0 etter to minutt. Men Chesterfield leverte en forrykende førsteomgang og ledet 3-2 til pause. Det holdt frem til det 95 minutt. Da dukket nemlig Asante opp igjen og den tidligere Salford-spilleren stanget inn 3-3 og sikret dermed omkamp for WBA.

  Noen bomber smalt likevel. Blackpool knuste Nottingham Forest 4-1 på Bloomfield Road etter en forrykende andreomgang. Dermed har de fått to gaver fra Nottingham Forest denne uken. De får også låne tilbake fjorårets store spiller Josh Bowler resten av sesongen.

  En kort kjøretur unna sikret også Fleetwood seg en liten skrell. De snudde 0-1 til 2-1 hjemme mot QPR etter at Promise Omochere ble matchvinner tjue minutter før slutt. Ipswich viste hvorfor de trolig bytter divisjon med Rotherham neste sesong. League One-laget endte til slutt opp med en 4-1 seier med tre scoringer det siste kvarteret.

  Også Shrewsbury var på vei mot en skrell da de tok ledelsen 1-0 hjemme mot Sunderland med ti minutter igjen. Men gjestene snudde kampen med to mål på overtid signert Ross Stewart og Luke O’Nien.

  Boreham Wood var fjorårets askeladd. De er fortsatt med men må ut i omkamp mot Accrington. Det ble sikret etter hodestøtet fra Lee Ndlovu ti minutter før full tid hjemme på Meadow Park.

  Burnley slo Bournemouth 4-2 på bortebane og viste for alvor at de hører hjemme i Premier League. Manuel Benson herjer videre og stod for to av målene. Fulham slo Hull 2-0 på bortebane mens både Sheffield United og Brighton fikk det enkelt i borteoppgjørene mot Millwall og Middlesbrough med sifrene 2-0 og 5-1.

  Tidligere i ettermiddag tok Southampton en etterlengtet seier under deres nye manager

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen