More

  Scouser til 2027

  Curtis Jones debuterte for Liverpool i 2019, og har siden da tatt stadige steg. Midtbaneeleganten står nå bokført med drøyt 80 kamper i Liverpool-drakta, og etter å ha innledet inneværende sesong med skade er 21-åringen nå tilbake for fullt.

  Jones er ekte Liverpool-gutt, og naturligvis svært glad for å bli satset på.

  -Dette er min barndomsklubb, og jeg har vært tilhenger av laget siden jeg var guttunge. Det blir ikke større enn dette, og jeg trengte naturligvis ikke betenkningstid da jeg ble forelagt kontraktstilbudet, sier hovedpersonen til engelsk presse.

  Jones tegnet ny femårskontrakt så sent som i 2020, men den nye kontrakten er både bedre og lengre.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen