More

  -Scott var vårt førstevalg

  Det har en stund vært en dårlig skjult hemmelighet, og mandag ble det endelig bekreftet at Scott Parker blir ny Bournemouth-manager.
  Parker brukte helgen til å løse opp båndene til Fulham, samtidig som kontoret på Craven Cottage ble ryddet.
  Jonathan Woodgate ble samtidig loset ut av Bournemouth-jobben, før det mandag var presentasjon av den nye Cherries-bossen.
  -Scott Parker har hele tiden vært vårt førstevalg. Vi har fulgt ham nøye siden han tok sine første trenersteg i Tottenhams akademi, og de senere år har han stått frem som en av landets klart mest spennende managere. Han har en klar fotballfilosofi, og han vet hva som skal til for å føre denne klubben tilbake til Premier League, sier Neill Blake fra Bournemouth-styret.
  Hovedpersonen selv virket også svært tilfreds med utviklingen.
  -Dette er en perfekt løsning for alle parter. Vi ønsker å bygge et lag fansen kan være stolt av, og som kan representere dem på den rette måten. Mitt team og meg gleder oss enormt til å starte eventyret, sa Parker på pressekonferansen.
  40-årige Scott Parker startet sin aktive karriere i Charlton, før han også var en viktig brikke i klubber som Chelsea, Newcastle, West Ham, Tottenham og Fulham. Han kan vise til 18 kamper for det engelske landslaget, og var engelsk kaptein under EM 2012.
  Parker sørget for opprykk til Premier League i sin første hele sesong som Fulham-manager, før det i mai i år vanket nedrykk.
  Bournemouth nådde play off om opprykk under ledelse av Woodgate, men The Cherries kom til kort mot Brentford i semifinalen.
  Ny sesong, under ledelse av ny manager, tar avspark 7.august hjemme mot forrige sesongs Premier League-kollega West Bromwich. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen