More

  Saudi-Arabia – Mexico

  Siste og avgjørende runde i gruppe C, og her kan alt fortsatt skje. Mens Polen og Argentina gjør opp om poengene i den ene kampen, barker Saudi-Arabia og Mexico sammen på Lusail Stadium. Saudi-Arabia sto for turneringens største skrell, da de i sin første kamp slo selveste Argentina. Kan hende var feiringen i overkant, da det i neste kamp ble 0-2-tap mot Polen. Har fortsatt avansement i egne hender, men er nå uten lagkaptein Al Faraj, høyreback Mohammed Al Burayk (begge skadet) og midtbanespiller Abdulelah Al Malki, som er suspendert.

  Mexico har vært en stor skuffelse, og er ett av bare to lag som fortsatt venter på sin første scoring. Målløst i åpningskampen mot Polen, før det endte med 0-2-tap mot Argentina. Kan fortsatt avansere til åttedelsfinale, men må både vinne og få hjelp fra den adre kampen for å kunne gå videre i turneringen. Lagkaptein Andres Guardado er skadet og usikker til kveldens kamp. Her må det jaktes scoringer, og trolig blir det spill fra start for Raul Jimenez. Fire seirer og en uavgjort fra fem tidligere møter med Saudi-Arabia.

  Saudi-Arabia – Mexico, statistikk

  • In the last 17 Saudi Arabia matches the sum of goals was under 3.5
  • In 18 of the last 20 Saudi Arabia matches the sum of goals was under 2.5
  • Saudi Arabia have not lost 8 of the last 9 matches
  • Saudi Arabia have conceded in the last 3 matches in a row
  • Saudi Arabia have scored in 5 of the last 7 matches
  • In 16 of the last 18 Mexico matches the sum of goals was under 3.5
  • Mexico have scored in 6 of the last 8 matches
  • In 3 of the last 4 Mexico matches the sum of goals was over 2.5
  • Mexico have not won 5 of the last 7 matches

  Saudi-Arabia – Mexico, tips

  Saudi-Arabia – Mexico

  Saudi-Arabia, form

  Saudi-Arabia slo Argentina, men dette er bare en av tre seirer fra deres ti siste kamper. Siste ti kamper har også gitt usle seks scoringer. Faktisk har laget gått målløst av banen i åtte av 16 landskamper i 2022. Kampen mot Messi & Co var den eneste av de 16 hvor de har scoret mer enn ett mål.

  Mexico, form

  Mexico har avansert fra gruppespillet i alle sine åtte siste VM. Sist man forsvant ut var i Argentina 1978. Ikke opp mot sitt beste i årets turnering, når man totalt fra første to kamper bare har levert fem avslutninger på mål. Tre seirer og tolv scoringer fra siste ti kamper.

  VM, stillingen

  Greit utgangspunkt for Saudi-Arania som har éns eier og ett tap fra første to kamper. Seier i kveld sikrer plass i åttedelsfinale. Også Mexico må vinne, men med bare ett poeng på konto trenger man også hjelp fra Polen i kveldens andre kamp.

  Saudi-Arabia – Mexico, lagoppstillinger

  Saudi-Arabia – Mexico , odds

  Mexico er bedre enn de har fått vist i innledningen, og oddssetterne har tro på at laget viser seg fra sin beste side i kveld.

  Over 2,5 i bare én av Saudi-Arabias siste ti kamper. Tre mål eller mer i fire av siste ti med Mexico som en av aktørene.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen