More

  Aalesund – Sandefjord 0-3: Sandefjord på sikker plass – VIF i trøbbel

  Med en ypperlig seier i Aalesund, tok Sandefjord seg opp på sikker plass på tabellen.

  Etter en usedvanlig hendelsesfattig førsteomgang i nedrykksdramaet på Color Line Stadion mandag kveld, tok det ikke lang tid før det smalt etter pause da Aalesund og Sandefjord gjorde opp om poengene.

  LES OGSÅ: Ellevill 1. runde i FA-cupen

  Danilo Al-Saed – igjen

  Jakob Dunsby sendte gjestene i ledelsen med en smart avslutning, snaut fem minutter etter hvilen, og Aalesund forsøkte etter beste evne å svare på tiltale. I stedet ble kampen avbrutt av lange skadeavbrekk med hodeskader av varierende alvorsgrad, og verst gikk det utover for Fredrik Berglie som måtte byttes ut.

  De mange og lange bruddene i spillet, virket å ta piffen ut av Aalesund, og i det de blottla seg bakover for å sende folk i angrep, tok Sandefjord maksimalt vare på kontringsrommene som åpnet seg. Først gjorde et Danilo Al-Saed signatur-raid langs venstrekanten da han skjærte inn og plasserte ballen trygt i lengste hjørnet bak en sjanseløs Sten Grytebust i AaFK-forsvaret. Og ikke altfor lenge etter var samme mann på farten igjen, men denne gang var Grytebust med på notene. Keeperen måtte imidlertid gi retur, som Alexander Ruud Tveter ikke hadde mulighet å bomme på, og dermed 3-0 til gjestene fra Vestfold.

  Mer nedrykksdrama i vente

  Da var det spilt 81 minutter, og atskillige av de snaut 4800 fremmøtte på Color Line Stadion hadde sett nok og satte kurs mot utgangene på Color Line Stadion. Et lite (stort) skår i gleden for Sandefjord, var at Danilo Al-Saed måtte forlate banen like før slutt med det som så ut som en hamstringskade. SF vil krysse alt de har av fingre og tær for at kantspilleren, som i fjor spilte i svensk 2. divisjon, blir klar til helgens hjemmebesøk av Rosenborg.

  Sandefjords trepoenger betyr at SF tar seg opp på sikker plass på tabellen, takket være bedre målforskjell enn Stabæk. Samtidig sender vestfoldingene Vålerenga ned på direkte nedrykk, og nå brenner det kraftig på toalettene på Intility. Neste serierunde tegner til å bli et vanvittig drama, når Vålerenga og Stabæk barker sammen i Vålerengas storstue. Sandefjord får som nevnt besøk av Rosenborg, som har vunnet én av sine fem siste bortekamper, og som i helgen slo erkefienden Molde 3-1 på Lerkendal.

  Sandefjord
  Moses Ebiye Og Aalesund Er Langt På Vei Klare For Obos-Ligaen.

  For Aalesund var dette langt på vei kroken på døra med tanke på fornyet Eliteserie-kontrakt- Sunnmøringene har syv poeng opp til Sandefjord og Stabæk, med bare tre runder igjen.

  Kampfakta Aalesund – Sandefjord

  0-1 49′ Jakob Dunsby (Aleksander Damnjanovic)
  0-2 72′ Danilo Al-Saed (Fredrik Egeli)
  0-3 81′ Alexander Ruud Tveter (Danilo Al-Saed)

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen