More

  Eliteserien: Sandefjord kan sende Vålerenga på direkte nedrykk

  Kun tre poeng er godt nok for både Aalesund og Sandefjord i kveld.

  Den 27. serierunden i Eliteserien avsluttes i kveld med en forrykende thriller i bunnstriden når Aalesund og Sandefjord skal gjøre opp om poengene på Color Line Stadion. Samtlige resultater i gårsdagens hovedrunde gikk lagenes vei, så tre poeng har fått ytterligere viktighet.

  LES OGSÅ: Ellevill fest i 1. runde i FA-cupen

  Aalesund

  Sandefjord
  Isaac Atanga Og Aalesund Vil Gi Sandefjord Kamp Om Poengene Mandag.

  Både Vålerenga og Stabæk gikk nemlig på tap mot Sarpsborg 08 og Bodø/Glimt respektivt, og kveldens oppgjør er Aalesunds siste mulighet til å tenne et reelt håp om å redde plassen i Eliteserien. Sandefjord vil med seier faktisk ta seg opp på sikker plass på tabellen, og samtidig sende Vålerenga ned på direkte nedrykksplass.

  Aalesund har blitt avskrevet mange ganger allerede i år, men tangotrøyene har fornyet håpet om å redde Eliteserie-kontrakten hver gang. Sunnmøringene har tatt syv av siste 12 mulige poeng etter noen strålende seirer mot Tromsø og Sarpsborg 08. Forrige runde ble de imidlertid sendt hjem fra Haugesund i skam og med 1-6 i sekken. Christian Johnsens mannskap har med andre ord atskillig å revansjere i kveld.

  Sandefjord

  Sandefjord
  Daddys Boy Står Med Seks Fulltreffere I Eliteserien I År.

  Sandefjord kjempet til seg 1-1 på tampen av oppgjøret mot Brann i forrige uke, og sørget dermed for at tapsrekken stoppet på fire kamper. Poenget kan til slutt vise seg å bli livsviktig for hvilken divisjon vestfoldingene spiller i neste sesong, men i kveld er det tre poeng som gjelder for Hans Erik Ødegaards mannskap. Sandefjord trives imidlertid klart best på hjemmebane, og har tapt alle sine fire siste visitter på fremmed gress, men ikke med mer enn ett mål. Forrige seier på bortebane kom i slutten av juli, da Vålerenga ble slått 3-2.

  Seieren mot Vålerenga er også Sandefjords eneste seier på deres turer i år, og timingen for sesongens andre borteseier kunne knapt vært bedre, om den skulle komme i kveld. SF har i alle fall et offensivt register å spille på, og har scoret flest mål av samtlige lag på nedre halvdel. Danilo Al-Saed står med flotte ti seriemål for hvalfangerne.

  Skader og suspensjoner

  Kristoffer Ødemarksbakken og Alexander Ammitzbøll er skadet for Aalesund, mens Amidou Diop soner karantene. Jeppe Moe blir sannsynligvis heller ikke klar. Sandefjord mangler kun langtidsskadde Simon Amin.

  Odds fra Norsk Tipping

  • H 2,30
  • U 3,75
  • B 2,70

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen