More

  Sampaoli ferdig i Sevilla

  Sparket treneren før sesonginnspurten.

  Sevilla har i dag, tirsdag, bestemt seg for å ta avskjed med treneren Jorge Sampaoli. Argentineren fikk dermed bare 31 kamper og drøyt fem måneder i sin andre periode for klubben, som kjemper desperat mot å unngå et sensasjonelt nedrykk.

  Helgens 0-2-tap for bunnlaget Getafe gjør at de er bare to poeng over nedrykksstreken, og målvakten Yassine Bounou forklarte fremmøtt presse etter kampslutt at laget hans ikke klarte å finne ut hvordan Sampaoli ønsket de skulle spille. Noen erstatter er ennå ikke pekt ut, men tidligere Eibar-sjef José Mendilibar regnes for å være den fremste kandidaten til å ta over tømmene, i alle fall frem til sesongslutt.

  Med nesten to uker igjen til neste kamp, borte mot et annet bunnlag, Cádiz, vil en ny Sevilla-trener få verdifull tid på treningsfeltet. Jorge Sampaoli ledet laget til 13 seirer, seks uavgjorte og 12 tap i alle turneringer i sine 31 kamper som Sevila-trener. Til tross for at laget ligger prekært til i La Liga, henger de fremdeles med i Europa League, der de skal møte Manchester United.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen