More

  Salford vs Stockport County 

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Skal Stockport vise vei, eller skal Salford endelig komme seg ut av League Two?  

  Close but no opprykk

  Stockport kjempet om direkte opprykk til siste minutt, men der de selv måtte slå Hartlepool og Northampton måtte avgi poeng, endte det opp med ingen av delene. Dermed den sure fjerdeplassen og play off i vente for Dave Challinor og hans County. Manageren selv var klar i sin tale etter den skuffende kampen mot Hartlepool.  

  -Vi må gjøre det bedre og vi kan gjøre det bedre. Forhåpentligvis vil vi finne tilbake til toppnivået i de to massive kampene som venter.  

  Stockport kan sikre seg sitt andre strake opprykk om de står igjen som seiersherrer på Wembley senere i måneden. Opprykket fra National League ble sikret etter 20 strake kamper uten tap mot slutten av sesongen, og mye takket være deres manager som tok turen ned fra League Two tidligere i sesongen etter å ha ført Hartlepool til EFL. Etter knappe 18 måneder i klubben har ambisjonsnivået stadig blitt løftet til nye høyder for laget i utkanten av Manchester. Opprykk er nå målet igjen, men det må skje uten lagets store spiller Kyle Wootton. Spissen med 14 scoringer er ute for sesongen etter kneskaden han pådro seg fire serierunder før slutt.  

  Kyle Wootton Blir Et Stort Savn For Stockport Mot Salford
  Kyle Wootton Blir Et Stort Savn

  Tregere for Salford

  Der Stockport kan klare opprykket på første forsøk har det gått langt tråere for Salford og deres optimistiske eiere i Class of 92. Dette er deres fjerde sesong i League Two etter opprykket fra National League, og uendelige managere har kommet og gått som følge av de store ambisjonene som ikke har blitt innfridd. Denne sesongen er det tidligere akademitrener i Manchester United, Neil Wood som har fått oppgaven, og han har i det minste ført laget til play off, om enn på minst mulig margin.

  Siste serierunde kunne alt gått galt da de selv tapte 0-1 hjemme for Gillingham samtidig som Mansfield vant sitt oppgjør 2-0. Et fattig mål skilte de to lagene i favør Salford. Med sine 72 scoringer endte Salford opp som det mestscorende laget på nivå fire denne sesongen, noe som er svært imponerende da supertalent og storscorer Brandon Thomas-Asante forsvant til WBA på siste dag av sommervinduet. Tankspissen Matt Smith har notert seg for ti scoringer, men mest av alt har han gitt enorme rom til Callum Hendry og Luke Bolton som den senere tid har stått for de avgjørende scoringene, deriblant i noen elleville comebacks på overtid. De to har vist denne våren at de er mer enn klare for spill på høyere nivå.  

  Greater Manchester-derby  

  Greater Manchester har sett lag ramle ut av ligasystemet de seneste årene. Sist ut er Rochdale som i år måtte ta turen ned etter 102 år oppe. Dermed er det nå opp til Salford og Stockport å forsvare byens ære på dette nivået. Det relativt nystartede rivaleriet så to herlige ligakamper utspille seg denne sesongen der Stockport gikk seirende ut av den første duellen på Moor Lane, eller Peninsula Stadoum som noen nå må kalle den. Den gang sikret William Collar og Paddy Madden en 2-0 seier med seg hjem. I det motsatte oppgjøret på Edgeley Park for bare noen uker siden endte det 1-1 etter at gjestenes store stjerne Hendry sikret poenget etter timen spilt. Vi blir ikke overrasket over nok et tett oppgjør.

  Tips

  • Stockport vinner
  • Salford har den senere tid prestert bedre på bortebane enn hjemmebane. Det tror vi fort skjer denne gangen også, noe som betyr at dette ikke er avgjort selv om gjestene i dag kanskje stikker av med første stikk. Norsk Tipping gir 2.35 på borteseier og den prøves selv om uavgjort til 3.10 frister vel så mye.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen