More

  Salford City – Mansfield og Port Vale – Newport

  13.30: Salford City – Mansfield: Om Salford skal ha gå inn i siste serierunde med håp om playoff må denne kampen vinnes. For bortelaget på sjetteplass er playoff langt fra sikkert, men de kan også fortsatt rykke direkte opp.
  Salford så egentlig ikke ut til å skulle kjempe om opprykk tidligere i sesongen, men har utover våren kjempet seg oppover på tabellen. Sist kamp sendte de Oldham ut av ligasystemet da store Matt Smith og  Brandon Thomas-Asante sikret 2-1 seier på bortebane. Dermed har laget bare to tap på de 16 kampene de har spilt siden januar måned var over.
  Mansfield ligger bare to poeng unna direkte opprykk men har også bare to poeng ned til lagene utenfor playoff. Dermed kan denne kampen her få store konsekvenser for både dem selv og lagene rundt seg. Laget står med to strake seiere og sist ble Stevenage slått 2-0 med skåring av ingen ringere enn Matt Longstaff. Det var mange som sperret opp øynene da han gikk fra Newcastle til Mansfield på lån i januar. Midtbanespilleren har levert fem mål og to målgivende på sine 14 kamper og har bidratt til at Mansfield fortsatt har håp om direkte opprykk. Da må de derimot håpe at borteformen bedrer seg, det har nemlig bare vunnet en av sine fire siste kamper ute.
  Mulig lagoppstilling:Salford City: King; Lowe, Vassell, Turnbull, Touray; Watson, Love, Kelly; Thomas-Asante, Hunter, Smith
  Mansfield Town: Bishop; Hewitt, Perch, O’Toole, McLaughlin; Longstaff, Maris, Lapslie, Murphy; Oates, Akins
  Odds, Norsk Tipping:H: 2.50
  U: 3.20
  B: 2.60
  16.00: Port Vale – Newport: Hjemmelaget kan ta steget opp på direkte opprykk om de vinner her, men som med Mansfield så er det like mange poeng ut av playoff som det er opp til direkte opprykk. For bortelaget er det bare ære å spille for.
  Laget til Robbie Williams har imponert i årets sesong og vil rykke opp om de vinner sine to siste kamper. Men da må de finne tilbake vinnerformelen for de står med to strake tap mot Bristol Rovers og Walsall. Før de to tapene hadde de ni kamper uten tap og opprykket virket nesten å være klart. Hjemmefansen må stole på at James Wilson finner veien tilbake til nettmaskene igjen etter seks målløse kamper. Heldigvis for han har Jamie Proctor ikke hatt de samme problemene i den tiden.
  Newport ble tippet av oss til å være et av de sikreste kortene rundt playoff med få runder igjen. De hadde sjetteplass og klart enklest program igjen. Men laget fra Wales har feilet totalt og har tapt fem av sine syv siste kamper, deriblant de tre siste. Hjemmetap mot både Crawley og Colchester var det ingen som så komme. Derfor er sesongen over for Newport og ligaens toppskårer Dom Telford. Han har med sine 25 mål vist nok til at han ikke trenger en ny sesong i League Two.
  Mulig lagoppstilling:Port Vale: Stone; Smith, Hall, Martin; Worrall, Charsley, Garrity, Pett, Benning; Wilson, Proctor
  Newport County: Day; Norman, Pask, Demetriou, Lewis; Waite, Bennett, Dolan, Azaz; Telford, Street
  Odds, Norsk Tipping:H: 1.75
  U: 3.40
  B: 4.30

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen