More

  #Salah stays

  Litt ut av det blå kom Liverpool fredag kveld ut med hashtagen «salah stays» på sosiale medier. Det er nå klart at 30-åringen har undertegnet en ny treårskontrakt med klubben med ukeslønn på 350.000 pund. Han blir dermed klubbens desidert best betalte spiller.

  Med kun tolv måneder igjen av kontrakten fryktet mange at Mohamed Salah ville reise gratis neste sommer. Eventuell måtte han bli solgt allerede nå, slik man valgte å gjøre med Sadio Mane. Til klubbens hjemmeside virker Salah fornøyd med den nye avtalen:
  – Jeg føler meg strålende og gleder meg til å vinne trofeer med klubben. Dette er en fin dag for alle. Det tok litt tid å fornye kontrakten, men nå som alt er unnagjort kan vi fokusere på fremtiden. Man kan se over de fem/seks siste årene at vi er et lag som stadig forbedrer oss. Forrige sesong var vi nær fire titler, men tapte to i sluttukene. Nå er vi i en posisjon til å kjempe om alt på nytt. Vi har også nye spillere med oss. Vi må bare jobbe hardt, være positive og gå for alt enda en gang.

  Salah har stort sett vært helt ustoppelig siden han ankom Liverpool sommeren 2017. Totalen viser 156 mål på 254 kamper. Han har også vunnet tre toppscorertitler i Premier League, DWA og PFA årets spiller samt sesongens spiller i Premier League. Nå skal han danne ny angrepstrio sammen med nyankomne Luis Diaz og Darwin Nunez.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen