More

  Sabri Lamouchi prøver seg igjen

  Den 51 år gamle franskmannen har blitt ansatt som ny manager for Cardiff City, og dermed er et langt prøveprosjekt med midlertidig manager-manager over.

  For i knappe 15 måneder prøvde de med assistenten til assistenten og da både Steve Morison og Mark Hudson hadde fått prøvd seg fryktet mange kanskje at Dean Whitehead var nestemann på prøvelisten da han som assistent til Hudson fikk ansvaret med å lede laget fremover.

  Men Cardiff-fansen kan potensielt glede seg over denne ansettelsen. Sabri Lamouchi var senest i Championship i perioden juni 2019 til oktober 2020 og blir av mange Forest-fans husket som den som fikk de til å drømme om noe stort igjen. Det gikk til slutt svært galt i Nottingham men på veien var det tydelig at Sabri Lamouchi hadde skumle hensikter.

  Hans siste managerjobb var for den qatarske klubben Al-Duhail. Han har tidligere trent franske Rennes og var landslagstrener for Elfenbenskysten i perioden 2012-2014.

  Cardiff som ligger på plassen over nedrykksstreken spiller første kamp med ny manager på tirsdag da en tur til Kenilworth Road og Luton venter.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen