More

  SA-SA-SA, bra-bra-bra

  Fortsatt er det VELDIG langt frem til teten, men dobbeltrunden førte i alle fall til at det dukket opp flere grønne piler på Fantasy-brettet mitt. Ja, har jo sett dem før – men blir uansett like overrasket når det skjer.

  Og for dere som ikke har fulgt min Fantasy-ferd; det startet med ren frustrasjon over at jeg etter bare en drøy håndfull runder hadde havnet 100 poeng bak teten i min private liga. Mye grunnet en traktor fra Bryne, som jo alle – med unntak av meg – hadde vært så smarte å gi kapteinsbindet. Jeg hyttet med neven, men naturligvis uten å lytte til erfarne fjellfolk og snu i tide. Nytter jo ikke å hive seg på Haaland-toget nå.

  Det gikk som det måtte gå. Ny nedtur fulgte!

  WTF, grønne piler?!

  Wildcard ble rotet frem fra skuffen, og før denne ukes dobbeltrunde var det fattet nytt håp. Ikke om å umiddelbart hente inn forspranget, men i alle fall stoppe den bratte nedturen – og på sikt utlikne forspranget.

  Og splitte mine bramseil; det fungerte!

  I alle fall forrige helg, da Haaland forble målløs mot Liverpool på Anfield (jippi!)! Min kaptein for dagen (Harry) scoret i det minste mål, og endte opp med totalt 18 poeng. Samtidig dro Wolves-keeper Jose Sá inn formidable 14 poeng. To av tre forsvarsspillere holdt også nullen, og vipps så var det grønne piler på dashbordet. Bare tabellnabo Kjetil dro flere poeng enn meg i runden, og den gutten unnes suksess med innstillingen han har til dette spillet – og ikke minst moralen han har ved valg av spillere.

  Midtukerunden inneholdt spillefri for de to tetlagene, noe jeg utrolig nok hadde tatt hensyn til ved bruk av mitt wildcard. Noe sjonglering måtte uansett til, og det ble blant annet fem mann i bakre rekke. Da passet det jo greit at runden knapt inneholdt scoringer, og at tre av fem i backrekka holdt nullen.

  Bowen-miss til å leve med

  Jarrod Bowens mislykkede straffespark på Anfield gjorde at West Ham-spilleren blanket, og at totalsummen da ble beskjedne 48 poeng. I en så målfattig runde endte imidlertid stort sett alle med lignende poengsummer, og da er det til å leve med. Bowens straffemiss var dessuten gledelig, for en som har varme følelser for motstanderlaget.

  Ny runde, nye muligheter

  Og nå da? Troppen er skadefri, og igjen er det fokus på hvem som skal gis kapteinsbindet. Merker meg at folk igjen har fått troen på Salah, og at han nå er manges valg for helgen. Liverpool skal da også besøke tabelljumbo Nottingham Forest, som står med ubeskjedne 24 baklengs.

  Forest-boss Cooper har imidlertid justert stilen, og lagt stort fokus på det defensive. Skogvokterne har bare sluppet inn totalt to mål fra siste tre kamper, og på besøk hos Brighton tirsdag var det imponerende defensiv som ble levert. Friskmeldingen av Liverpool etter City-kampen var samtidig prematur, da de mot West Ham onsdag hang i tauene etter pause. Salah har dessuten fått en spisspartner som er ganske nøyaktig like egoistisk som ham selv foran mål, mens superservitør Diaz jo er skadet.

  Haaland, da? City forventes jo å slå Brighton med åtte-ti mål i Manchester, og naturlig vil jo da være at Haaland scorer brorparten av disse. Mitrovic mot et særs gavmildt Leeds-forsvar? Toney mot managerløse Villa? Mange muligheter denne helgen, men tipper nok 90 % av Fantasy-spillerne vil ha enten Haaland eler Salah.

  Harry

  Da må jo jeg gjøre noe annerledes. Det lønner seg jo stadig vekk. Not.

  Sa-Sa-Sa, Bra-Bra-Bra 11
  Sa-Sa-Sa, Bra-Bra-Bra 2

  Akkurat nå vurderer jeg tre alternativer.

  *Fortsatt tillit til Harry Kane, til tross for tøff motstand og at Spurs har falt som et korthus i de tre storkampene de har spilt.

  *En revansjesugen Bowen mot et Cherries-lag som tross alt nesten alltid slipper inn mål.

  *Formspiller Zaha, mot et Everton som ikke har sett veldig bra ut de siste ukene.

  Akkurat nå henger bindet på Kane, men dette vil bytte plass flere ganger før deadline. Så mye er sikkert.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen