More

  Sa nei til Arsenal – nå forsøker Tottenham

  Tottenham har hatt en imponerende start på overgangssommeren, men pengebruken virker ikke å være over helt ennå. Tuttomercatoweb melder torsdag kveld at man er klar for å by på Inter-spiss Lautaro Martinez neste uke. Det er ingen overraskelse da overgangsguru Fabrizio Romano meldte at man hadde bud inne på 60 millioner pund for spissen også i fjor sommer. Nå er man klar for å forsøke igjen!
  Problemet til Tottenham er som Arsenal også har fått merke at én av de beste målscorerne i europeisk fotball de siste sesongene på ingen måte har lyst til å forlate Inter og Italia. Agenten har allerede gitt klar beskjed om at spilleren ønsker å bli i Inter minst de fire neste årene. The Times melder at Arsenal har forsøkt seg på Martinez denne sommeren, men fikk klart nei. Tottenhams håp er at man i Antonio Conte og tidligere Inter-spiller Ivan Perisic har noen fristende brikker som Arsenal ikke kunne by på. I tillegg skader det naturligvis ikke at man også kan tilby Champions League-spill i motsetning til byrivalen.
  Inter er mer fristet av salg enn det spilleren er grunnet en økonomisk situasjon som fortsatt ikke er i orden. Rapporter i Italia sier at det er krav om å selge spillere for minst 50 millioner pund denne sommeren og det er før man i det hele tatt har sett på en retur for Romelu Lukaku. Et salg av Lautaro Martinez til Tottenham vil kunne løse problemene øyeblikkelig.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen