More

  Ryktebørsen: Kamp om svenske

  Viktor Gyökeres har lagt bak seg formidabel sesong i Coventry, og svensken har lenge figurert på ryktebørsen. Everton, West Ham, Crystal Palace, Fulham, Brentford, Atalanta og Wolves er av atskillige klubber som har blitt koblet til angriperen, men Sporting Lisboa sies nå å være nærmest en avtale med måljegeren. Coventry krever 20 millioner pund for 25-åringen.

  Ryktebørsen: Kamp Om Svenske 1018747062 1 Scaled Ryktebørsen
  Ryktebørsen: Victor Gyokeres

  Leicester presenterte lørdag to nye spillerkjøp, i form av Conor Coady og Harry Winks. Mer enn noe annet trenger imidlertid klubben en ny keeper, og kan hende blir James Trafford klubbens nye burvokter. 20-åringen er førstevalg på det engelske U21-landslaget, men også Manchester Citys eiendom. Et lån er derfor mest sannsynlig.

  Italiensk presse mener å vite at Manchester United har tilbudt Atalanta £30 millioner for Rasmus Højlund. Den 20-årige dansken ankom Atalanta fra Stürm Graz for £17 millioner i fjor sommer, og leverte en imponerende første sesong i Serie A. Uniteds første bud skal imidlertid ha blitt avslått.

  Ryktebørsen_ Rasmus Højlund
  Ryktebørsen: Rasmus Højlund

  Manchester City kastet inn håndkleet i kampen om Declan Rice, og ryktene sier at de himmelblå nå har rettet kikkerten mot Barcelonas Frenkie de Jong. Ilkay Gundogan gikk nylig motsatt vei, og City er ute etter å fylle hull i midtbanen.

  Arsenal antas å skrive fire nye kontrakter de nærmeste dagene. Declan Rice og Jurrien Timber blir trolig begge inkludert i stallen, mens William Saliba og Reiss Nelson beggge skal stå klare til å signere nye kontrakter. Kai Havertz sies samtidig å ha blitt klubbens best betalte spiller, etter ankomst fra Chelsea. Det vil trolig forandre seg når Rice blir bekreftet.

  Borussia Dortmund skal ha henvendt seg til Manchester United, med ønske om å få låne sin tidligere poengplukker Jadon Sancho. 23-åringen ble hentet til Manchester for store penger, men har ikke imponert nevneverdig. United skal uansett ha avslått henvendelsen fra Dortmund.

  Ryktebørsen: Kamp Om Svenske Jadon Sancho Ryktebørsen
  Ryktebørsen: Jadon Sancho

  Adama Traore har fullført kontrakten med Wolves, og den eksplosive muskelbunten er dermed fritt vilt. Roma og Milan skal stå klare til å tilby spilleren kontrakt, men flere antas å ville blande seg inn i kampen.

  Flust med klubber ønsker seg Chelsea-forsvarer Levi Colwill, inkludert Liverpool, Manchester City og Brighton. Colwill, som gjorde utmerket sesong på lån i Brighton, spås en stor fremtid og er for tiden i EM med det engelske U21-landslaget. Chelsea vil gjerne beholde forsvarsspilleren, og skal allerede har tilbud ham ny forbedret kontrakt. Colwill vil imidlertid ha lovnader om spilletid.

  Ryktebørsen_Levi Colwill
  Ryktebørsen: Levi Colwill

  Danny Drinkwater var en het potet etter å ha vunnet Premier League med Leicester, men overgangen til Chelsea ble aldri vellykket. Kun tolv Premier League-kamper har det blitt med The Blues, og midtbanespilleren har brukt det meste av tiden på låneopphold i klubber som Burnley, Villa og Reading. Nå skal 33-åringen har ytret ønske om å returnere til Leicester.

  Nok fra ryktebørsen for i dag. Alle bekreftede overganger for juni finner du her.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen