More

  Ryktebørsen: £50 mill for Maguire

  Tid for litt spekulasjoner igjen, og vi begynner ryktebørsen med lokal presse i Manchester som påstår at United står klare til å selge Harry Maguire. Prisen? 50 millioner pund. Litt stivt for klubbens femtevalg i midtforsvaret? Vi tror i alle fall ikke det blir kø av interessenter.

  Donny van de Beek og Tom Heaton skal også være på vei bort fra den røde delen av Manchester, men her skal ikke prisforlangende være like voldsomt. Van de Beek har imidlertid vært et tapsprosjekt etter i 2020 å ha blitt hentet for et sted mellom 35 og 40 millioner pund. Forest, Wolves og Palace skal være interessert i å overta nederlenderens lønnskostnader.

  Ryktebørsen: £50 Mill For Maguire Romelu Lukaku Ryktebørsen
  På Ryktebørsen: Romelu Lukaku

  Inter sies å ha sendt bud på Chelsea-angriper Romelu Lukaku pålydende £23 millioner. Det er i så fall 17 pundmilliioner mindre enn hva Blues-ledelsen krever. Chelsea vil imidlertid svært gjerne fjerne belgieren fra lønningslista, så et kompromiss er nok i sikte.

  Tidligere Watford- og Birmingham-angriper Troy Deeney skal være ønsket av Sheffield Wednesday, som spiller med treneransvar. The Owls ansatte nylig tidligere Watford-boss Xisco Munoz som ny manager.

  Luton sies å være i forhandlinger om Blackburn-keeper Thomas Kaminski. Rovers-ledelsen sies å ville kreve 3 millioner pund for sisteskansen.

  Ryktebørsen: £50 Mill For Maguire Allan Saint Maximin Newcastle 1 Scaled Ryktebørsen
  På Ryktebørsen: Allan Saint-Maximim

  Engelske ryktebørser preges i dag av nyheten om at Newcastle vil selge Allan Saint-Maximim for å frigjøre penger til kjøp av Leicester-ving Harvey Barnes. Dette meldte vi imidlertid i vår egen ryktebørs i helgen, så den gidder vi ikke dvele særlig lenge ved.

  Tottenham meldes å nærme seg enighet om kjøp av Wolfsburg-forsvarer Micky van de Ven. Avtalen tippes å bli sluttført i løpet av uka.

  Ryktebørsen: Jurrien Timber
  Ryktebørsen: £50 Mill For Maguire 5

  Vi venter fortsatt på bekreftelsen om at Declan Rice og Jurrien Timber blir Arsenal-spillere, men lista over bekreftede overganger er uansett oppdatert.

  Andre Onana fra Inter til Manchester United er også en overgang vi venter på å få bekreftet. Inter-ledelsen står imidlertid steilt på kravet om 60 millioner pund, mens United sies å by 45-ish. Det føles uansett som om dette ordner seg.

  Brighton takket i vinter nei til bud fra Arsenal pålydende et sted mellom 60 og 70 millioner pund fra Arsenal på Moises Caicedo. Pokerspillet virker å lønne seg, når Chelsea nå virker villige til å betale godt mer enn dette for den ettertraktede midtbanespilleren.

  Matt Doherty har forlatt Atletico Madrid, og 31-åringen meldes nå på vei tilbake til Molineux og Wolverhampton.

  Ryktebørsen: James Ward-Prowse
  På Ryktebørsen: James Ward-Prowse

  West Ham har fortsatt ikke hentet erstatter for Declan Rice, men James Ward-Prowse skal stå høyt på ønskelista. Southampton virker imidlertid å ville kreve 40 millioner pund for frispakfoten. Om lag det dobbelte av hva Hammers-ledelsen hadde sett for seg å bruke. Så sier i alle fall ryktene.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen