More

  Ryktebørsen 30. juli: Mbappé til Liverpool

  Før vi tar turen gjennom ryktebørsen 30. juli; litt om hva som skjedde lørdag. Beskjedent antall bekreftede overganger ble bokført, da Karl Darlows overgang til Leeds fra Newcastle var hva som veide tyngst. 32-åringen noterte over 100 Premier League-kamper for The Toons, før han nå skal bidra til at SuperLeeds tar turen tilbake til hvor de hører hjemme.

  For øvrig var det naturligvis en danske som stjal overskriftene lørdag, da det ble meldt om enighet mellom Atalanta og Manchester United i overgangssagaen for Rasmus Højlund. Klubbene er enige om overgangssum, mens den unge danske måljegeren allerede skal ha takket ja til femårskontrakt på Old Trafford. Kun detaljer gjenstår før dansken noteres på vår daglig oppdaterte oversikt over bekreftede transfers.

  Ryktebørsen 30. Juli: Kylian Mbappé
  Ryktebørsen 30. Juli: Kylian Mbappé

  Hovedpersonen i engelske tabloider søndag, er Kylian Mbappé. Den franske landslagsvingen takket nei (kudos) til samtaler med saudiaraberne som la på bordet et verdensrekordbud for hans tjenester. Paris Saint-Germain føler seg sikre på at spilleren allerede har kommet til enighet med Real Madrid om en overgang på free transfer neste sommer, og at han derfor nekter å gå i samtaler med både PSG og andre interesserte klubber. Nå mener man imidlertid å vite at Liverpool skal ha forhørt seg om et mulig sesonglangt lån av hurtigtoget. Vi får vel se.

  Ryktebørsen 30 . Juli: Tino Livramento
  Ryktebørsen 30 . Juli: Tino Livramento

  Newcastle skal fortsatt være interessert i å hente Tino Livramento fra Southampton, men Chelseas interesser i backen kan sette en stopper for planene. Livramento ankom Southampton fra Chelsea i 2021, og hovedstadsklubben inkluderte da både videresalgsklausul og tilbakekjøpsrettighet i kontrakten.

  Ryktebørsen 30. Juli: Folarin Balogin
  Ryktebørsen 30. Juli: Folarin Balogin

  Champions League-finalist Inter skal ha lagt bud på Arsenal-angriper Folarin Balogun, men forslaget om overgangssum pålydende 30 millioner pund ble bare fnyst av. Flere bud vil garantert komme, både fra Inter og andre interesserte klubber.

  32-årige Willy Boly er av de mange som skal ha mottatt bud fra Saudi-ligaen. Nottingham Forest-forsvareren har ett år igjen av kontrakten med skogvokterne.

  Ryktebørsen 30. Juli: Joel Piroe
  Ryktebørsen 30. Juli: Joel Piroe

  Det har lenge vært stor interesse for Swansea-angriper Joel Piroe, men waliserne nøyer seg ikke med småpenger om de skal la 23-åringen går. Tett opp mot 20 millioner kreves i overgangssum, når Southampton, Leeds og Leicester alle skal være interessert.

  Ferran Torres skal ikke være i Barcelonas fremtidsplaner, og flere klubber står klare til å overta lønnsutgiftene. Aston Villa sies å stå aller lengst fremme i køen for den tidligere Manchester City-spilleren.

  Ryktebørsen 30. Juli: Wilfried Gnonto
  Ryktebørsen 30. Juli: Wilfried Gnonto

  Crystal Palace var av lagene som scoret færrest mål i Premier League forrige sesong. Nå har Wilfried Zaha forsvunnet til Crystal Palace, og Roy Hodgson trenger offensive forsterkninger. Leeds-duoen Wilfried Gnonto og Crysencio Summerville sies å stå høyt på ønskelista. Palace sesongdebuterer mot nyopprykkede Sheffield United 12. august.

  Romelu Lukakus fremtid er fortsatt i det blå. Både Inter og Juventus har uttrykt ønske om å låne angriperen, men Chelsea har satt foten ned og vil ikke godta annet enn konkrete bud om permanent kjøp.

  Ryktebørsen 30. Juli: Scott Mctominay
  Ryktebørsen 30. Juli: Scott Mctominay

  Manchester Uniteds unge midtbanespiller Kobbie Mainoo mister første halvdel av sesongen etter skaden han pådro seg i oppkjøringskampen mot Real Madrid, og dette kan bety at Scott McTominay blir værende på Trafford. West Ham var av klubbene som virket å kunne får kjøpt den skotske midtbanespilleren i sommer.

  Ryktebørsen 30. Juli: Adama Traore
  Ryktebørsen 30. Juli: Adama Traore

  Adama Traore er klubbløs etter å ha forlatt Wolves, men den lynhurtige vingløperen går neppe arbeidsledig særlig lenge. Aston Villa er av dem som skal være interessert i å lønne muskelbunten.

  Gianluca Scamacca har vært en total flopp i West Ham, og den 24-årige angriperen virker nå på vei tilbake til Italia. Roma skal ha kommet med tilbud om å låne spilleren, med obligatorisk kjøp neste sommer.

  Ryktebørsen: 30. Juli: Josko Gvardiol
  Ryktebørsen: 30. Juli: Josko Gvardiol

  Aymeric Laporte meldes på vei bort fra Manchester City, om trippelvinneren når frem med sitt bud på kroatiske Josko Gvardiol. City virket lenge å gjøre kroaten til verdens dyreste fotballspiller, men det har nå lenge vært stille rundt den bebudede overgangen.

  Førstkommende fredag byr vi på ubeskjedne 150 sider om ligastarten i England. Bestill abonnement i dag, så får du både denne og påfølgende ukes like store Premier League-spesial inkludert.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen