More

  Ryktebørsen

  Midtukerunden er unnagjort, og det tas én dags pause før det er dags for neste Premier League-runde.
  Torsdagens storkamp ga etterlengtet storspill, scoringer og seier til Liverpool. Kampen ga også et endelig svar på om Liverpool må handle før overgangsvinduet stenger natt til tirsdag. (Ja, det må de).
  Det har knapt vært transferaktivitet i Premier League-klubbene i januar, men noen justeringer vil garantert bli gjort, og den regjerende mesteren har faktisk intet valg.
  Ryktebørsen siste helgen før vinduet stenger:
  *JÜRGEN KLOPP vil ganske sikkert bli tillatt å hente en midtstopper, og akkurat nå virker Sven Botman å være mest realistiske kjøp. Van Dijks landsmann er 21 år, «aldri» skadet, spiller fast for topplaget Lille i Ligue1 og meldes å være tilgjengelig for i overkant av £20 millioner pund.

  *SAM ALLARDYCE har allerede hentet Robert Snodgrass og Andy Lonergan, men WBA-bossen er neppe ferdighandlet. Galatasaray-angriper Mbaye Diagne virker å bli tredjemann, mens nestjumboen også ønsker seg Ainsley Maitland-Niles på lån fra Arsenal.
  *SERGE AURIER fikk hard kritikk og ble tatt av til pause i torsdagens kamp mot Liverpool. Skyllebøtta fra Mourinho førte til at backen pakket bagen og dro direkte hjem, og det spekuleres nå i om Aurier er ferdigspilt i Spurs.
  *BIRMINGHAM CITY skal ha lagt bud, pålydende to millioner pund, for Hibernian-angriper Kevin Nisbet. 23-åringen har levert elleve ligascoringer denne sesongen, og er toppscorer i skotsk Premiership.

  *TOMAS TUCHEL skal ha gitt beskjed om at han ikke har ønsker om nye spillere inn i Chelsea-stallen i januar.
  *HENRI LANSBURY ble vraket fra Aston Villas Premier League-tropp, og den 30-årige midtbanespilleren er nå på vei bort. Bristol City skal være interessert i å overta lønnskostnadene for spilleren som ankom Villa fra Nottingham Forest i 2017.

  *WAYNE ROONEY har bekreftet at det 16-årige stortalentet Kaide Gordon selges til Liverpool. Den unge midtbanespilleren fikk sin Derby-debut mot Birmingham, for nøyaktig en måned siden i dag.
  *SAID BENRAHMA ble antatt å skrive permanent avtale med West Ham i januar, og den overgangen ble bekreftet under arbeidet med denne ryktebørsen. Detaljene er ikke klare, men det antas at West Ham har betalt Brentford i overkant av 20 millioner pund for driblefantens overgang.

  *JETRO WILLEMS kan være på vei tilbake til Newcastle, der han gjorde suksess på lån sesongen 2019/2020. Willems sliter benk i Eintracht Frankfurt, og er ganske sikkert åpen for retur til St. James’ Park.
  *JEAN MICHAEL SERI får ikke tillit i Fulham, og midtbanespilleren antas å ende opp på lån, som lagkamerat Stefan Johansen. Seri, som kostet Fulham ubeskjedne 25 millioner pund i 2019, skal være ønsket av Bordeaux.

  *TOTTENHAM-FANSEN fikk torsdag se Harry Kane pådra seg atter en ankelskade, og supporterne roper nå etter investering i Danny Ings. Godt mulig Ings kan ende opp i Spurs, men neppe denne vinteren.
  *RANGERS-VINGEN Jordan Jones har lenge blitt koblet med Sunderland, og ryktene sier at den nordirske 26-åringen er på vei til legesjekk på Stadium of Light i dag. 
  *JESSE LINGARD er på vei til lån i West Ham, og Manchester Uniteds midtbanespiller antas å bli presentert i løpet av fredagen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen