More

  Ryktebørsen 26. juli

  Raul Jimenez ble bekreftet klar for Fulham, Anthony Elanga forlot Manchester United til fordel for Nottingham Forest, mens Burnley kjøpte midtbanespilleren Luca Koleosho fra Espanyol. Dette var 3 av totalt 14 bekreftede overganger vi noterte oss tirsdag. Alle bekreftede overganger finner du her, mens vi i ryktebørsen 26. juli fremmer nye spekulasjoner.

  David Raya har lenge blitt linket bort fra Brentford. Både Tottenham og Manchester United skal ha vist stor interesse, bare for å bli skremt av hovedstadsklubbens prisforlangende – og heller endt opp med andre alternativ. Nå meldes burvokteren heller å kunne ende opp i Bayern München.

  Ryktebørsen 26. Juli, Mohammed Kudus
  Ryktebørsen 26. Juli: Mohammed Kudus

  Arsenal og Chelsea skal begge ha Ajax-angriper Mohammed Kudus høyt på ønskelista, og påstandene fra britiske tabloider i dag er at Chelsea trekker lengste strå.

  West Ham har penger i banken etter rekordsalget av Declan Rice, og hovedstadsklubben virker nå å ville bruke noen av overskuddet på Manchester United-duoen Scott McTominay og Harry Maguire. Hammers-ledelsen kjemper også om signaturen til Chelseas Conor Gallaghar, men her virker de å få kamp fra Tottenham.

  Ryktebørsen 26. Juli, Kyle Walker-Peters
  Ryktebørsen 26. Juli; Kyle Walker-Peters

  Kyle Walker-Peters virker å forlate Southampton etter nedrykket fra Premier League, og Fulham er av flere klubber som har meldt seg interessert i 26-åringen.

  Crystal Palace måtte denne uken se Wilfried Zaha reise til Galatasaray, og det jaktes nå nye midtbanespillere inn på Selhurst Park. Leeds Uniteds Crysencio Summerville og Augsburgs Ruben Vargas sies begge å stå på blokka.

  Ryktebørsen 26. Juli: Wesley
  Ryktebørsen 26. Juli: Wesley

  Aston Villa-flopp Wesley kan ende opp i Watford. 26-åringen ble i 2019 hentet til Villa for spinnville 22 millioner pund, men har siden da bare fått 26 ligakamper for Birmingham-klubben. Den bebudede overgangen til Watford blir spillerens fjerde utlån.

  Fabinhos antatte overgang fra Liverpool til ørkenklubb sies å være i fare, og brukbart pålitelige kilder melder nå at midtbanespilleren kan bli værende på Anfield.

  Sisteskansen Karl Darlow virker på god vei til Leeds. 32-åringen skal allerede være enig om personlige betingelser med Championship-klubben, og bare detaljer gjenstår før burvokteren presenteres som Leeds-spiller.

  Ryktebørsen 26. Juli: Hannibal Mejbri
  Ryktebørsen 26. Juli: Hannibal Mejbri

  Leicester og Luton har begge ønske om å få låne midtbanespilleren Hannibal Mejbri fra Manchester United. 20-åringen var forrige sesong på lån i Birmingham, og til tross for spilleminutter på treningsleir med United er det langt frem til spilletid i Premier League med nåværende klubb.

  Fiorentina-forsvarer Igor Julio er bare ørsmå detaljer unna overgang til Brighton. Overgangssummen opplyses å bli 17 millioner pund. Brighton-ledelsen har for øvrig intet nytt å melde om Moises Caicedo, som jo er sterkt ønsket av Chelsea.

  Den 23-årige midtbanespilleren Bitello meldes på vei til Arsenal. Den 23-årige brasilianeren virket lenge å ende opp i Serie A, men Arteta og Arsenal virker å ha kapret spilleren. Overgangssummen opplyses å ende på om lag syv millioner pund.

  Almeria-angriper El Bilal Toure skal ha takket nei til Everton, for heller å signere kontrakt med Atalanta. Everton håper imidlertid fortsatt å få napp på Leeds-ving Wilfried Gnonto.

  Ryktebørsen 26. Juli: Dean Henderson
  Ryktebørsen 26. Juli: Dean Henderson

  Dean Hendersons overgang fra Manchester United til Nottingham Forest er fortsatt på skinnene. Avtalen sies å ville bli nytt lån, men med fremtidig permanent overgang som en klausul i kontrakten.

  Intet spesielt nytt å melde i føljetongen om Harry Kane, men Bayern-ledelsen virker fjellstøe i tropen på at scoringsgarantisten ender opp i tysk Bundesliga. Da må imidlertid budet jekkes opp til nærmere 100 millioner pund.

  Mauricio Pochettino har i løpet av de første ukene som Chelsea-boss ha funnet at spillerstallen må slankes ytterligere. Samtidig virker man fast bestemt på å få hentet Moises Caicedo fra Brighton. Spekulasjonene om at Kylian Mbappé kan være på vei til Stamford Bridge blir imidlertid fnyst av.

  -Jeg elsker PSG og jeg elsker Kylian, men de økonomiske realitetene i dette spillet er ikke noe vi kan forholde oss til, sier Chelsea-manageren.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen