More

  Ryktebørsen 25. juli: United setter ned foten

  Ryktebørsen 25. juli, men først en lynkjapp kikk på mandagens bekrefte overganger. Crystal Palace må kommende sesong klare seg uten Wilfried Zaha. Driblefanten hadde tilbud fra flere klubber, og endte opp med å slå til på invitten fra Galatasaray.

  Ryktebørsen 24. Juli: Wilfried Zaha
  Forlater Palace: Wilfried Zaha Prøver Lykken I Galatasaray

  Watford endte samtidig opp med å selge Ismaila Sarr til Marseille. Ligue 1-klubben hentet for kort tid siden også Pierre-Emerick Aubameyang, og de offensive kjøpene er godt nytt for Sheffield United, som lenge har fryktet at Iliman Ndiaye skal returnere til nettopp Marseille.

  Alle bekreftede overganger oppdateres daglig, og du finner dem her. Nå er det imidlertid Ryktebørsen 25. juli som skal ha fokus.

  Erik ten Hag og Manchester United er på desperat jakt etter en målscorer, og forhandlingene med Atalanta om danske Rasmus Højlund drar ut i tid.

  Det nærmer seg avspark ny sesongen, og spissjakten skulle helst vært avsluttet.

  -Det er bare slik det er, forhandlinger er uforutsigbart og tar tid. Vi skulle naturligvis helst hatt en spiss på plass nå, men kan ikke annet enn vente, sier Ten Hag når han av engelsk presse blir spurt om hva som skjer.

  Ryktebørsen 25. Juli: Rasmus Højlund
  Ryktebørsen 25. Juli: Rasmus Højlund

  Unge og lovende Højlund er det tydelige førstevalget, men United og Atalanta sliter med å komme til enighet om pris. Serie A-klubben sies å ville kreve 86 millioner pund for angriperen, mens United står steilt på £60 millioner som makspris. Eintracht-angriper Randal Kolo Muani, nevnes som et alternativ om forhandlingene om Højlund skulle gå i vasken.

  Ryktebørsen 25. Juli, Conor Gallagher
  Ryktebørsen 25. Juli, Conor Gallagher

  West Ham sies å ha fått nei på bud pålydende 40 millioner pund for Conor Gallagher. Hammers-ledelsen har imidlertid ikke kastet inn håndkleet, og Chelseas prisforlangende på 50 millioner pund gjør at det skal være mulig å komme til enighet. Samtidig meldes det at West Ham også skal ha lagt bud pålydende 25 millioner pund for Southampton-kaptein James Ward-Prowse.

  Sofyan Amrabat skal ha kommet til enighet om femårskontrakt med Manchester United. Den defensive midtbanespilleren har blitt linket til drøssevis av klubber, og om dette ryktet medfører riktighet gjenstår å se.

  Chelsea, Manchester United og Tottenham sies alle å være med i kampen om Kylian Mbappé. Så mener i alle fall The Telegraph å vite. Nja, skeptisk.

  Sunderland sies å ville kreve 15 millioner pund for Jack Clarke. Vingløperen er ønsket av Burnley, og Black Cats-ledelsen skal allerede har takket nei til £10 millioner fra Premier League-klubben.

  Ryktebørsen 25. Juli: Keinan Davis
  Ryktebørsen 25. Juli: Keinan Davis

  Aston Villa-angriper Keinan Davis sliter fortsatt med å skaffe seg tillit på Villa Park, og etter siste to sesonger å ha vært på lån i Nottingham Forest og Watford virker angriperen på vei ut igjen. Luton Town sies å stå klare til både å handle og låne.

  Han-Noah Massengo er ønsket av både Burnley og Leeds. Midtbanespillerens kontrakt med Bristol City utgår i sommer, men Robins-ledelsen får uansett «utdanningskompensasjon» av ny klubb etter å ha hatt ham på blokka i fire år.

  Liverpool sies å ha kommet til enighet med Romeo Lavia om personlig kontrakt, og at forhandlinger med Southampton om pris nå står for tur.

  Ryktebørsen 25. Juli: Wilfried Gnonto
  Ryktebørsen 25. Juli: Wilfried Gnonto

  Leeds-ving Wilfried Gnonto sies å nærme seg overgang til Everton. Brenden Aaronson, Rasmus Kristensen og Marc Roca er av flere spillere som har forlatt Elland Road etter klubbens nedrykk fra Premier League, og Gnonto kan fort bli nestemann ut dørene.

  Manchester United-keeper Nathan Bishop kan være på vei til Sunderland. 23-åringen ankom Manchester United fra Southend i 2020, men har siden da stor sett voktet målet på lån i Mansfield.

  Ryktebørsen 25. Juli: Emiliano Martinez
  Ryktebørsen 25. Juli: Emiliano Martinez

  Midtjyllands uruguayanske midtbanespiller Emiliano Martinez er ønsket av Wolverhampton og West Ham. Den defensive midtbanespilleren har notert to landskamper for Uruguay, og skal være til salgs for et sted mellom to og tre millioner pund.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen