More

  Ryktebørsen 22. juli: Forest åpner kontoen

  Plymouth Argyle skrev overgangsrekord, mens Burnley hentet hjem en tidligere Premier League-profil. Dette var noe av hva som ble notert på vår oversikt over bekreftede transfers fredag. Nye vil føyes til i dag, og kan hende blir Nottingham Forest av dem som handler. Men først; ryktebørsen 22. juli

  Ryktebørsen 22. Juli: Dean Henderson
  Ryktebørsen 22. Juli: Forest Åpner Kontoen 6

  Nottingham Forest handlet totalt 30 (!) spillere i opprykkssesongen, men denne sommeren har det vært helt tyst fra City Ground. Chris Wood ble riktignok gitt permanent kontrakt etter forrige sesongs lån fra Newcastle, men dette var avtalt allerede i vinter. Ingen andre kjøp er gjort, men nå virker det å løsne.

  Sisteskanse Dean Henderson har tidligere vært på lån i Forest fra Manchester United, og det er nå bare et tidsspørsmål før sisteskansen er permanent skogvokter. Med seg inn døra har han etter all sannsynlighet enda en Manchester United-spiller.

  Anthony Elanga kan vise til totalt 3 scoringer på 39 Premier League-kamper for United, men den svenske landslagsspilleren er nå på vei til City Ground for overgangssum pålydende 15 millioner pund. Klubbene skal være enige om betingelsene, mens spilleren selv også har takket ja til tilbudet fra Forest. Og to kan bli til tre for Forest-boss Steve Cooper. Tidligere Chelsea- og Fulham-back Ola Aina er ferdigspilt i Torino, og vederlagsfritt på vei til City Ground.

  Ryktebørsen: Romeo Lavia
  Ryktebørsen 22. Juli (Og Mange Andre Dager): Romeo Lavia

  Liverpool har siden sesongavslutningen mistet store deler av midtbanen (i alle fall når/om Henderson og Fabinho forsvinner ut), og det haster med å få på plass nye rekrutter. Alt som kan krype og gå av midtbanespillere har blitt linket inn, og ryktene i dag sier at Klopp vil ha både Southamptons Romeo Lavia og Crystal Palace’ Cheick Doucoure. Vi får vel se.

  Manchester United er fortsatt i forhandlinger om Rasmus Højlund, og de røde djevlene meldes også fast bestemt på å hente den marokkanske midtbanespilleren Sofyan Amrabat fra Fiorentina.

  Ryktebørsen: Moussa Diaby
  Ryktebørsen 22. Juli; Moussa Diaby

  En spiller som antas å bli presentert i dag er Moussa Diaby. Den franske vingløperen skal ha takket nei til tullete mye penger fra Saudi, for heller å fokusere på fotball. Aston Villa skal ha vunnet frem med et bud pålydende 50 millioner pund.

  Ryktebørsen: Kylian Mbappé
  Ryktebørsen 22. Juli; Kylian Mbappé

  Paris Saint-Germain har gitt opp Kylian Mbappé, som har nektet å skrive nye kontrakt i den franske hovedstaden. Spilleren meldes nå til salgs, og de største Premier League-klubbene kobles naturligvis til superstjernen. Alt tyder imidlertid på at angriperen ender opp i Real Madrid.

  Kyle Walker er gitt tilbud om ny kontrakt i Manchester City, men den lynraske høyrebacken skal være interessert i å lytte til tilbudet fra Bayern München.

  Wolves-duoen Ki-Jana Hoever og Chiquinho er på vei til låneopphold i Stoke. Førstnevnte gjorde utmerket låneopphold med The Potters forrige sesong, og har nå tegnet ny kontrakt med ulvene før han gyver løs på ny sesong med Stoke.

  Ryktebørsen: Igor Julio
  Ryktebørsen 22. Juli; Igor Julio

  Den brasilianske midtstopperen Igor Julio er på vei til Brighton. Seagulls-ledelsen meldes enige med Fiorentina om overgangssum pålydende snaut 15 millioner pund, og bare detaljer skal gjenstå føør spilleren presenteres på Amex Stadium.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen