More

  Ryktebørsen 2. august

  Vi har åpnet augustvinduet, og noterte i går et knippe bekreftede overganger. Denne oversikten oppdateres naturligvis daglig, som den har blitt siden 1. juni. Nå er det imidlertid ryktebørsen 2. august som gis fokus, og som så ofte før er det Harry Kane som stjeler oppmerksomhet.

  Ryktebørsen 2. August; Harry Kane, Tottenham
  Ryktebørsen 2. August; Harry Kane, Tottenham

  Harry Kane har vært poster boy gjennom hele overgangsvinduet, og denne uken har en delegasjon fra Bayern München besøkt Tottenham-ledelsen i London for forhandlinger. Noen endelig avgjørelse er ikke tatt, men nå meldes altså begge klubber å tro på en overgang for målgarantisten. Tottenham krever 100 millioner pund for landslagsangriperen, mens Bayern nå skal ha strukket seg til bud nær 90 millioner. Samtidig har Kane gitt beskjed om at han har satt Premier Leagues åpningshelg som deadline for et klubbskifte.

  Tottenham er samtidig ute etter en midtstopper, og Tosin Adarabioyo virker å stå høyt på ønskelista. Bud meldes på vei, men da samtidig som Fulham-forsvareren meldes å ha kommet til enighet med Monaco om personlig kontrakt. 25-åringen har nylig gått inn i sitt siste kontraktsår på Craven Cottage, og kan handles for en billig penge. Southampton-forsvarer Mohammed Salisu er også på vei til Monaco.

  Ryktebørsen 2. August. Juli: David Raya
  Ryktebørsen 2. August. Juli: David Raya

  Vi meldte tidligere denne uken om Arsenals noe overraskende interesse for David Raya, og sent i går kveld ble det meldt at Brentford-keeperen allerede hadde kommet til enighet om sine personlige betingelser med The Gunners. Raya er priset til ubeskjedne 40 millioner pund, noe som fikk både Tottenham og Manchester United til å se etter andre alternativer. Aaron Ramsdale tenker nok sitt.

  Ryktebørsen 2. August: Deniz Undav
  Ryktebørsen 2. August: Deniz Undav

  Deniz Undav er på vei bort fra Brighton. Den tyske angriperen, som noterte seg for 5 scoringer på 22 Premier League-kamper forrige sesong, skal være nær en overgang til Stuttgart.

  Ryktebørsen 2. August: Kamaldeen Sulemana
  Ryktebørsen 2. August: Kamaldeen Sulemana

  Everton har gjort en rekke fremstøt mot Leeds, men uten å ha fått napp på Wilfried Gnonto. Toffees-ledelsen meldes nå å ha gått lei, og heller rettet oppmerksomheten mot anvendelige Kamaldeen Sulemana, som de i januar forsøkte å hente fra Rennes. 21-åringen skrev på januarvinduets siste dag fireårskontrakt med Southampton.

  Everton jobber også videre med det bebudede kjøpet av Youssef Chermiti fra Sporting. Klubbene har kommet til enighet om en passende overgangssum, men 19-åringen var ikke fornøyd med første utkast til personlig kontrakt. Alt tyder uansett på at spilleren blir presentert før helgen.

  Mer Everton. Dominic Calvert-Lewin har jobbet lenge og hardt for å bli skadefri, og i gårsdagens 2-2-kamp mot Monza fikk den skadeforfulgte angriperen endelig sine første minutter i sesongoppkjøringen. Lewis Dobbin og Neal Maupay scoret målene, da Calvert-Lewin spilte 45 minutter.

  Ryktebørsen 2. August: Aurelien Tchouameni
  Ryktebørsen 2. August: Aurelien Tchouameni

  Liverpool jobber fortsatt med å finne erstattere for de mange midtbanespillerne som har forsvunnet ut i løpet av sommeren. To bud på Romeo Lavia meldes avvist av Southampton, mens Andre Trindade fra Fluminense har blitt nevnt som et mulig alternativ. Liverpool Echo melder samtidig at det igjen skal være muligheter for å hente Aurelien Tchouameni fra Real Madrid. Bayern München skal også være interessert i den 23-årige franske landslagsspilleren.

  Manchester City-vingen Carlos Borges har lenge stått på blokka i West Ham, men Hammers-ledelsen sliter med å få fast fisk på kroken denne sommeren. Ajax sies nå å ha kommet til avtale om kjøp av den portugisiske 19-åringen.

  Georginio Rutter kan bli nestemann ut av Leeds United etter nedrykket. Den 21-årige angriperen ble i januar tidenes dyreste Leeds-spiller, da han ble hentet fra Hoffenheim for £36 millioner. Rutter gikk imidlertid målløs av banen i elleve av elleve premier League-kamper, før han nå er ønsket tilbake til Hoffenheim på lån.

  Ryktebørsen 2. August: Josko Gvardiol
  Ryktebørsen 2. August: Josko Gvardiol

  Manchester Citys bebudede kjøp av Josko Gvardiol har dratt ut i tid, men de himmelblå håper nå å kunne presentere den kroatiske stopperen før søndagens Community Shield-finale mot Arsenal på Wembley. City sies samtidig å ha Jeremy Doku og Michael Olise som sine førstevalg når det skal hentes en erstatter for Riyad Mahrez.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen