More

  Ryktebørsen 15. august

  Første Premier League-runde er unnagjort, og det ble en runde blottet for resultatmessige overraskelser. Hjemmeseier i Newcastle og en syvende strake poengdeling mellom Chelsea og Liverpool gjorde også at spillforslagene satt som de skulle.

  Det var ingen oddsbomber, det var så definitivt ikke var noen overraskelse at VAR havnet i negativt fokus, og det var heller ingen overraskelse at verken Richarlison eller Neal Maupay leverte på topp for henholdsvis Tottenham og Everton. Disse to, og Wolves, er i desperat behov av målscorere.

  Ryktebørsen 15. august:

  Gift Orban

  Ryktebørsen 15. August, Gift Orban
  Ryktebørsen 15. August,, Gift Orban

  *Harry Kane bestemte seg i helgen for å jakte pokaler, ikke bare scoringsrekorder. Dette betyr samtidig at Tottenham må ut på umiddelbar spissjakt. Evan Ferguson (Brighton), Romelu Lukaku (Chelsea), Ivan Toney (Brentford), Mehdi Taremi (Porto), Kyogo Furuhashi (Celtic), Dusan Vlahovic (Juventus), Folarin Balogun (Arsenal…) og tidligere Stabæk-angriper Gift Orban (Gent) er av de mange som nevnes som mulige nye spisser inn i Spurs.

  Patson Daka

  Ryktebørsen 15. August,, Patson Daka
  Ryktebørsen 15. August,, Patson Daka

  *Neal Maupay har vært et totalt bomkjøp i Everton, og nå har den franske spissen også fått sitt pass påskrevet av arge Toffees-fans. Maupay misbrukte i kjent stil flust med målsjanser da Everton lørdag røk 0-1 hjemme mot Fulham, og det forventes at spissjakten nå intensiveres på Goodison. 19-årige Youssef Chermiti er neppe den umiddelbare løsningen, og Dyche trenger uansett flere alternativ. Har tidligere i sommer blitt linket til Leicester-angriper Kelechi Iheanacho, og nå er det lagkamerat Patson Daka som sies å være ønsket av The Toffees. Tidligere Chelsea-angriper Malik Mothersille (19) er samtidig på prøvespill i Everton.

  Michail Antonio

  Ryktebørsen 15. August,, Michail Antonio
  Ryktebørsen 15. August,, Michail Antonio

  * Sasa Kalajdzic var mandag kveld tilbake på banen etter kneskaden han pådro seg 20 minutter inn i debuten for et år siden, men Wolves gikk uansett målløse av banen mot Manchester United. Dette altså til tross for å ha levert flere avslutninger på Trafford enn noen annen klubb siden 2005. Ulvene leverte pinlige 31 Premier League-scoringer forrige sesong, og har siden da også solgt både Ruben Neves, Diego Costa og Raul Jimenez. Gary O’Neil trenger så definitivt en scoringsgarantist. Che Adams og Michail Antonio er fortsatt spissene som kobles til Molineux, der det fortsatt ikke er brukt ett pund på forsterkninger i sommer.

  Carlos Baleba

  Ryktebørsen 15. August,, Carlos Baleba
  Ryktebørsen 15. August,, Carlos Baleba

  Brighton har solgt Moises Caicedo til Chelsea, og i kjent stil ler klubbens kasserer hele veien til banken. Nå skal et nytt alternativ hentes inn for å erstatte, og øverst på ønskelista står 19-årige Carlos Baleba fra Lille. Brightons første bud skal lyde på 15 millioner pund, mens franskmennene sies å kreve det dobbelte. Da er det egentlig bare for Liverpool å by mer enn Brighton, da vi jo nå vet at denne spilleren om kort tid vil bli forsøkt hentet for 100 millioner. The Seagulls way is the only way.

  Michael Olise

  Ryktebørsen 15. August: Michael Olise
  Ryktebørsen 15. August,: Michael Olise

  Chelsea hentet Caicedo foran nesa på Liverpool, og virker å gjøre akkurat det samme med Romeo Lavia. Chelsea har rundet pundmilliarden i innkjøp det siste året, men er visstnok ikke ferdighandlet riktig enda. Palace-ving Michael Olise skal også være ønsket på Stamford Bridge.

  Alex McCarthy

  Ryktebørsen 15. August,, Alex Mccarthy
  Ryktebørsen 15. August,, Alex Mccarthy

  Everton og Crystal Palace skal begge være interessert i å hente Southampton-keeper Alex McCarthy. 33-åringen ble meldt på vei til Luton, men de forhandlingene sies å ha strandet. McCarthy har voktet målet i tolv ulike klubber, men har vært i Southampton siden 2018.  

  Folarin Balogun

  Ryktebørsen 15. August,: Folarin Balogun
  Ryktebørsen 15. August,: Folarin Balogun

  Forrige sesongs storscorer i Ligue 1, Folarin Balogun, er ønsket av flust med klubber, men ikke i Arsenal hvor han er under kontrakt. Monaco har allerede fått avslått bud på angriperen som forrige sesong scoret 21 mål på lån i Reims, og nytt forbedret bud sies å være på vei.

  Harry Maguire

  Ryktebørsen 15. August: Harry Maguire
  Ryktebørsen 415 August: Harry Maguire

  West Ham fikk før helgen aksept for bud pålydende 30 millioner pund på Harry Maguire, men grunnet usedvanlig lang saksgang truer Hammers-ledelsen nå med å trekke tilbudet. Den tidligere Manchester United-kapteinen var ubenyttet reserve på Old Trafford i VAR-farsen mandag kveld. Leverkusen-forsvarer Jonathan Tah skal være et alternativ om avtalen med verdens dyreste forsvarsspiller skulle ryke.

  Cesare Casadei

  Ryktebørsen 15. August,: Cesare Casadei
  Ryktebørsen 15. August,; Cesare Casadei

  Det har tatt tid, men i dag virker omsider Chelseas Cesare Casadei å bli presentert som Leicester-spiller. Den unge italienske midtbanespilleren var forrige på lån i Reading, og nå blir det nytt Championship-lån for 20-åringen.

  Lucas Paquetá

  Ryktebørsen 915 August, Lucas Paqueta
  Ryktebørsen 15. August, Lucas Paqueta

  Manchester Citys første bud på Lucas Paquetá ble avslått, men den himmelblå trippelmesteren skal nå være i ferd med å send over nytt forslag. Første bud på West Hams brasilianer skal ha vært i størrelsesorden 70 millioner pund.

  Aymeric Laporte

  Ryktebørsen 15. August,; Aymeric Laporte
  Ryktebørsen 15. August,, Aymeric Laporte

  Jurrien Timber forsvant ut med kneskade i Arsenal-debuten mot Nottingham Forest lørdag, og Gunners-ledelsen frykter forsvarsspilleren kan bli borte i flere måneder. Vinduer er fortsatt åpent i to uker, og det vurderes nå å hente inn en erstatter. Aymeric Laporte skal være på ønskelista, men Manchester City skal være fint lite interessert i å selge flere spillere til utfordreren.

  Nicolò Zaniolo

  Ryktebørsen 15. August,, Nicolo Zaniolo
  Ryktebørsen 15. August,; Nicolo Zaniolo

  Aston Villa fikk bank i sesongdebuten borte mot Newcastle, og manager Unai Emery krever flere forsterkninger. Allerede i dag kan da også ny mann være på vei inn, da det skal være enighet om lån med påfølgende forpliktet kjøp av Nicolò Zaniolo. Den tidligere Roma-spilleren hentes for en pakkepris pålydende 30 millioner pund.

  Nicolo Barella

  Ryktebørsen 15. August,, Nicolo Barella
  Ryktebørsen 15. August,, Nicolo Barella

  Liverpool får strykkarakter i måten de har operert på i jakten etter en defensiv midtbanespiller. Etter flausene med Caicedo og Lavia, skal Nicolo Barella igjen være et alternativ. LFC-ledelsen viste med kjempebudet på Caicedo at de har penger nok når det først kniper, og forhandlingene med nye klubber blir neppe enklere fremover. Først og fremst må imidlertid Klopp & Co nå grundig sjekke at de jakter spillere som faktisk vil spille for Liverpool.

  Tyler Adams

  Ryktebørsen 15. August,, Tyler Adams
  Ryktebørsen 15. August,, Tyler Adams

  Chelsea så seg nødt til i siste liten å avlyse det bebudede kjøpet av Tyler Adams fra Leeds, da det brått trengtes mye penger for å sikre seg Caicedo. Nå virker den amerikanske landslagsspilleren å heller ende opp i Bournemouth. The Cherries skal ha utløst klausulen på 20 millioner pund, akkurat som Chelsea gjorde før de fikk kalde føtter.

  Premier League: James Ward-Prowse,
  Premier League: James Ward-Prowse,

  Alle BEKREFTEDE transfers fra 1. juni og frem til i dag finner du her. Oversikten, som inneholder spillere inn- og ut i de fire øverste divisjonene, oppdateres naturligvis daglig. Bare i går ble det notert kjøp for 140 millioner pund.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen