More

  Rosenborg fikk det enkelt i seriepremieren

  Tok seg komfortabelt av Stabæk.

  Toppserien seriepremierte i ettermiddag, og seriefavorittene innfridde. På Koteng Arena tok Rosenborg imot Stabæk, og trønderne tok raskt kommandoen i oppgjøret. Cesilie Andreassen sendte RBK i føringen allerede etter syv minutter, og åtte minutter før pause, utnyttet Synne Skinnes Hansen svakt forsvarsspill hos gjestene og trillet inn 2-0-ledelse til pause.

  I pausen uttalte Stabæk-trener Petter Belsvik at han var misfornøyd med presspillet til jentene sine, og ønsket å justere dybden på laget sitt til andreomgang. Det varte bare i syv minutter før bæringene måtte konstatere ny baklengs. Et presist innlegg ble slått inn til Anna Langås Jøsendal, som fikk en enkel jobb med å sette inn 3-0 og punkterte ettermiddagens oppgjør på Koteng Arena. Rosenborg fortsatte å skape store muligheter på gjestene, og det var langt nærmere at hjemmelaget skulle gjøre seieren større enn at bæringene skulle gjøre det spennende på tampen.

  Dermed fikk Steinar Leins mannskap en solid start på sesongen, men det gjelder å innfri i disse oppgjørene. For i de andre 15-kampene, viste forhåndsfavorittene at heller ikke de kommer til å gi ved dørene denne sesongen.

  Resultater 15-kampene

  Rosenborg – Stabæk 3-0
  LSK – Avaldsnes 4-0
  Åsane – Røa 0-4
  Lyn – Brann 1-2

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen