More

  Ronaldo ønsker å forlate Manchester United

  Cristiano Ronaldo har fortalt Manchester United at han ønsker å forlate klubben denne sommeren. Det grunnet at han ønsker å spille i Champions League og ikke tror klubben kan utfordre om ligatittelen neste sesong.

  Rapportene i engelske medier forteller at Ronaldo hadde forventet å se langt flere forsterkninger ankomme etter at Erik ten Hag tok over som manager.
  Foreløpig er ikke én eneste signering gjennomført. Tyrell Malacia fra Feyenoord virker imidlertid å være rett rundt hjørnet, men lørdag kveld kom det rapporter fra Joan Laporta i Barcelona om at de ikke har noen interesse av å selge Frenkie de Jong som Manchester United har jaktet i ukesvis. Samtidig kjemper Arsenal med Manchester United om Lisandro Martinez fra Ajax.

  Ronaldo scoret 24 mål for Manchester United forrige sesong og det er ikke mange klubber som har mulighet til å overta 37-åringens lønningsslipp. Daily Mirror melder at PSG, Roma, Chelsea, Real Madrid og Bayern München er de klubbene som agent Jorge Mendes har mulighet til å jobbe med for å få gjennom en overgang.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen