More

  Ringrevene tok tre poeng

  Det ble full jubel for ringrevene Neil Warnock og Mick McCarthy denne serierunden.

  Neil Warnock var tilbake i Huddersfield og klubben han ledet til opprykk i 1995 og den pensjonerte fotballtreneren fikk se sitt nye lag imponere i redebuten. For i hjemmemøte mot Birmingham fikk den gamle helten se et heltent lag fremfor en heltent fanskare på The John Smith’s Stadium.

  For selv om Troy Deeney gav gjestene ledelsen etter bare fem minutter var det en følelse av at dette skulle være Huddersfields dag, noe også vårt tips i Tipsbladet Weekend tilsa. Joseph Hungbo utlignet halvveis ut i førsteomgang med sitt første mål for klubben før Jaheim Headley ble matchvinner med kvarteret igjen å spille, også han med sitt første for klubben.

  Dermed kunne Warnock juble for tre poeng og fornyet håp om overlevelse i sin første kamp tilbake.

  For Mick McCarthy har det vært en noe tyngre start. Hans Blackpool hadde bare tatt to poeng på hans fire første kamper før dagens oppgjør hjemme mot Stoke. Men Ian Poveda sin scoring etter bare syv minutter ble matchavgjørende og sikret en etterlengtet seier og etterlengtet jubel på Bloomfield Road.

  Med Wigan sitt sterke 0-0 oppgjør hjemme mot Norwich ligger de tre lagene likt på tabellen med 31 poeng. Med henholdsvis to og fire poeng opp til Rotherham og Cardiff er det klart for et skikkelig nedrykksdrama i The Championship.

  Mer om runden i The Championship kan du lese i nyeste utgave av Tipsbladet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen