More

  Reiten matchvinner mot Lyon

  Lyon hentet forrige sesong hjem sin åttende Champions League-tittel, da de slo Barcelona i finalen i Torino. I kveld ble del én av kvartfinalen mot Chelsea spilt hjemme på Olympiastadion i Lyon, og hjemmelaget er godt vant med kvartfinaler i Champions League etter å ha avansert fra 12 av sine 13 foregående.

  Denne gang blir imidlertid oppgaven vanskeligere. Kveldens oppgjør endte nemlig med 1-0-seier til den engelske ligalederen, og det var igjen Guro Reiten som sto i fokus for Chelsea.

  28-åringen fra Sunndalsøra var den dominerende spilleren da Chelsea i helgen tok seg videre til semifinale i den engelske FA-cupen, før hun altså i kveld ble matchvinner med en flott scoring mot den regjerende Champions League-mesteren.

  Maren Mjelde, som scoret på straffe mot Reading, kom på som innbytter for Chelsea da fem minutter gjensto av ordinær tid. Ada Hegerberg er på vei tilbake fra skade, og ble sittende på benken for Lyon.

  To kvartfinaler ble spilt tirsdag. Arsenal røk 0-1 borte mot Bayern München, mens Barcelona vant 1-0 borte mot Roma.

  *Semifinalene i den engelske FA-cupen ble trukket tirsdag. Manchester United fikk Brighton, mens Chelsea skal opp mot Aston Villa.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen