More

  Champions League: Real Sociedad – PSG

  REAL SOCIEDAD – PSG: Klart for returoppgjør i San Sebastián.

  • Real Sociedad – PSG (åttedelsfinale, Champions League)
  • Tirsdag kl. 21:00 (TV2 Sport 1)
  • Reale Arena, San Sebastián
  Real Sociedad - Psg
  Champions League: Real Sociedad - Psg 4

  PSG har 2-0-ledelse å gå på fra første møte i Paris for tre uker siden, og er dermed store favoritter til å sikre billett til kvartfinalen i Champions League. Kylian Mbappé og Bradley Barcola scoret målene som sørget for franskmennenes komfortable ledelse, og Mbappé får i kveld en liten forsmak av hva som venter fra neste sesong, når han skal tilbringe sin nye hverdag i Real Madrid.

  IKKE ABONNENT? PRØV OSS I FIRE UKER FOR EN SKARVE FEMMER

  Den franske stjernespissen ønsker naturligvis å levere etterlengtet Champions League-trofé i avskjedsgave til PSG, som har vært klubben hans siden 2018.

  – En bombe om vi går videre

  Real Sociedad - Psg
  Take Kubo Blir En Av La Reals Nøkkelspillere I Kveld.

  Real Sociedad er i heller sørgmodig form om dagen, og kjemping på tre fronter i La Liga, Copa del Rey og Champions League har kostet krefter for en hardt prøvet spillerstall. Exit i semifinalen i den spanske cupen kom imellom ligatapene mot Villarreal og Sevilla, og La Real har falt helt ned til syvendeplass på tabellen – langt unna utsikter til fornyet Champions League-billett. Manager Imanol Alguacil nekter imidlertid å kaste inn håndkleet.

  – Jeg er sikker på at hvis vi spiller som vi gjorde i den første timen i det første oppgjøret, er vi i stand til å score det første målet. Og med støtte fra fansen vår, er vi kapable til å score det andre og snu det. Det vil være en bombe om vi greier det, men jeg og vi spillere ønsker å ta oss til kvartfinalen, sier en kampklar La Real-sjef på pressekonferansen i San Sebastián.

  Ofte exit i åttedelsfinalen

  Real Sociedad - Psg
  Kylian Mbappé Og Psg Snubler Ofte I Åttedelsfinalen.

  PSG har full kontroll på den franske ligatittelen, som seg hør og bør, deres ressurser og styrkeforhold opp mot øvrige utfordrere i Ligue 1 tatt i betraktning. Pariserne topper tabellen på 55 poeng, og har hele ni poengs luke til Brest på andreplass. Ankommer imidlertid San Sebastián på ryggen av to strake uavgjorte mot Rennes og Monaco, men så er det heller ikke Ligue 1-tittelen som PSG måles i, det er Champions League-trofeet som de aldri synes å få kloa i.

  Sett bort fra finaletapet i 2020 og semifinale-exiten året etter, har PSG blitt slått ut i åttedelsfinalen i fem sesonger, og til tross for at franskmennene er store favoritter til å gå videre i kveld, har de også vært offer for noen spektakulære knockouts de siste årene.

  Skader og suspensjoner

  Aritz Elustondo er tilbake i kveld etter å ha misset det første oppgjøret for La Real. Et knippe nøkkelspillere ble også spart i helgen. Marco Asensio er tvilsom for PSG etter å ha pådratt seg en smell mot Monaco, men Marquinhos er tilbake.

  Odds fra Norsk Tipping

  • H 2,25 U 3,45 B 3,00
  • Over 3,5 mål 3,30 – Under 3,5 måll 1,30
  • Begge lag scorer 1,72

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen