More

  Real Madrid vs Girona – Kampanalyse, tippetips og odds

  Real Madrid er ute etter å styrke sin plass på topp av La Liga-tabellen, når de skal spille mot Girona på søndag. Girona ønsker å overraske, men Real Madrid er store favoritter. Det seneste oppgjøret mellom Real Madrid og Girona daterer seg noen år tilbake, da Girona vant 2-1 på Estadio Santiago Bernabeu, og vi kan regne med at Real Madrid ønsker revansje. Real Madrid har tatt føringen i La Liga etter å ha fått med seg 31 poeng fra deres første 11 kamper. Girona har ni poeng etter 11 kamper, hvilket betyr at de ligger som som nummer 18 på tabellen.

  Real Madrid vs Girona – Statistikk

  • Real Madrid har ikke tapt på de siste 18 kampene
  • Real Madrid har scoret i de siste 18 kampene på rad
  • Real Madrid har vunnet 15 av de siste 17 kampene
  • Real Madrid har ikke tapt på de siste 10 hjemmekampene
  • Real Madrid har scoret i de siste 10 hjemmekampene på rad
  • I de siste 8 kampene spilte Girona, scoret begge lagene
  • Girona har sluppet inn i de siste 13 kampene på rad
  • Girona har ikke vunnet på 11 av de siste 13 kampene
  • Girona har scoret i 13 av de siste 15 kampene

  Real Madrid vs Girona – Våre spådommer

  Real Madrid vs Girona – Kampanalyse

  Real Madrid håper å komme tilbake på vinnersporet etter først å ha slått Elche 3-0, før de fulgte opp med en 3-1 seier mot Sevilla. Rekken tok derimot slutt med et 2-3 tap mot RB Leipzig.

  Girona har været ganske så middelmådige i deres seneste tre kamper, som ikke har ført noen seier med seg. Mot Cadiz endte det 1-1, mens Almeria viste seg for sterke og vant 3-2. I den siste kampen lyktes de dog å stjele det ene poenget etter 1-1 mot Osasuna.

  Real Madrid vs Girona – Innbyrdes oppgjør

  Real Madrid går til kampen mot Girona med en 2-0-2 statistikk i deres seneste fire interne møter. Det gir en seiersrate på 50%, hvilket kanskje er verdt å ha i bakhodet innen man setter sine spill.

  Real Madrid vs Girona – Lagnyheter

  Real Madrid kan ha hele fem spillere på skade- og fraværslisten i forkant av deres kommende kamp mot Girona på søndag.

  Federico Valverde, Luka Modric, Karim Benzema, Mariano Diaz og Daniel Ceballos er de fem spillerne som mangler for Real Madrid.

  Girona har en nesten full tropp til rådighet på søndag, ettersom bare to spillere ser ut til å bli tvunget til å være på sidelinjen.

  Girona må klare seg uten Borja Garcia og Ibrahima Kébé, som fortsatt ikke er skadefri til kampen på Estadio Santiago Bernabeu.

  Real Madrid vs Girona – Lagoppstillinger

  Real Madrid vs Girona – Tippetips

  Real Madrid har tatt åtte seire på 10 kamper på tvers av alle turneringer på Estadio Santiago Bernabeu. De har også spilt to uavgjort. Girona har vunnet to av deres siste 10 bortekamper, spilt tre uavgjort og tapte fem ganger. Det vil være en stor overraskelse om ikke de regjerende mesterne i Champions League skulle klare å ta alle tre poengene på hjemmebane.

  Det har blitt scoret over 2.5 mål i alle fire kampene mellom disse to lagene. Real Madrid presterte et gjennomsnitt på tre mål, mens Girona snittet på to mål.

  I de siste fire oppgjørene mellom Real Madrid og Girona har begge lag scoret i alle oppgjørene. Beste odds på at begge lag scorer er 2.01.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen