More

  Real Madrid vs Barcelona – Kampanalyse, tippetips og odds

  Endelig er det duket for El Clásico, det største oppgjøret i verden. Ettermiddagens høydepunkt vil bli sett av over 650 millioner mennesker i over 180 land. Real Madrid er nummer to på tabellen med 22 poeng etter åtte kamper, mens Barcelona ligger på førsteplass med 22 poeng etter åtte kamper. Det står dermed atskillig på spill, og utfallet av denne kampen vil ganske sannsynlig få direkte utfall av hvilket lag som står igjen som seierherrer ved sesongslutt.

  Real Madrid vs Barcelona – Statistikk

  • Real Madrid har ikke tapt på de siste 14 kampene
  • Real Madrid har scoret i de siste 14 kampene på rad
  • Real Madrid har vunnet 12 av de siste 13 kampene
  • Real Madrid har ikke tapt på 12 av de siste 13 hjemmekampene
  • Real Madrid har scoret i 13 av de siste 15 hjemmekampene
  • Barcelona har ikke tapt på 21 av de siste 23 bortekampene
  • Barcelona har ikke tapt på 17 av de siste 19 kampene
  • Barcelona har vunnet 7 av de siste 9 kampene
  • Barcelona har vunnet 7 av de siste 9 bortekampene
  • Barcelona har scoret i 9 av de siste 11 kampene

  Real Madrid vs Barcelona – Våre spådommer

  Real Madrid vs Barcelona – Kampanalyse

  Real Madrid er i fin form for øyeblikket med sju poeng på de siste tre kampene. De vant henholdsvis 2-1 og 1-0 over Shakhtar Donetsk og Getafe. Rekken ble dog bremset mot Shakhtar Donetsk i sist kamp, hvor det endte 1-1. Real Madrid har vunnet fire av sine siste seks kamper på hjemmebane i La Liga. To av oppgjørene har endt uavgjort. De har scoret 13 mål, mens de har sluppet inn tre.

  Barcelona har opplevd litt av hvert i deres seneste tre kamper, som har ført med seg fire poeng. Mot Inter gikk de tomhendte fra kampen etter et 0-1 nederlag. Det revansjerte de med en 1-0 seier over Celta Vigo, før de senest spilte 3-3 mot Inter i en høydramatisk Champions League-affære sist uke. Barcelona har vært fremragende i deres seneste seks bortekamper i La Liga, og har tatt fem seire. De har scoret 14 mål og sluppet inn to.

  Real Madrid vs Barcelona – Tidligere innbyrdes oppgjør

  Real Madrid gikk på en kanonsmell da Barcelona slo dem 0-4 i deres siste møte. Hjemmelaget vant derimot det omvendte oppgjøret, da de sikret tre poeng i en 2-1 seier. På tross av en 4-0 seier til Barcelona i deres seneste møte, har de foregående 10 oppgjørene mellom de to klubbene vært nokså jevne. Real Madrid har vunnet fem kamper og Barcelona fire.

  Real Madrid vs Barcelona – Lagnyheter

  Real Madrid må klare seg uten skadde førstekeeper Thibaut Courtois, mens Dani Ceballos også er skadet.

  Barcelona må klare seg uten Andreas Christensen, Memphis Depay, Hector Bellerin og Ronald Araujo, men Jules Koundé er heldigvis for dem tilbake.

  Real Madrid vs Barcelona – Lagoppstillinger

  Real Madrid vs Barcelona – Tippetips

  El Clásico har opp gjennom historien gitt oss noen utrolige oppgjør. Vi håper på det samme denne søndagen. Begge lag er ubeseiret så langt denne sesongen i hjemlig liga, og vi tror ikke det blir noen vinner i denne kampen. Vi setter pengene våre på U.

  Over 2.5 mål ga gevinst på oddsen sju ganger i de seneste 10 kampene mellom Real Madrid og Barcelona. Vi tror de offensive musklene til lagene får vist seg fra sin beste side i dette oppgjøret og setter noen kroner på over 2.5 mål.

  Det er ikke ofte disse lagene går av banen uten å score minst et mål. Det tror vi ikke skjer på søndag heller, og at begge lag scorer kan være verdt et forsøk.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen