More

  Real Madrid – Sevilla

  Real Madrid – Sevilla
  Søndag kl. 21:00
  Santiago Bernabéu
  TV: TV 2 Sport Premium
  Odds:
  H: 1,67
  U: 4,10
  B: 5,35
  Odds fra Unibet.
  Vårt Tips: H
  To av La Ligas desidert beste lag hittil denne sesongen barker sammen i Spanias hovedstad i kveld, i det som er rundens soleklare høydepunkt. Real Madrid er i kalasform og kan skilte til tre strake triumfer. Granada ble enkelt slått 4-1 forrige helg, og midtuken benyttet de til å få etterlengtet revansje mot Sheriff Tiraspol i Champions League.
  Vertene er La Ligas desidert mestscorende lag denne sesongen, og har 32 fulltreffere på de 13 første rundene. Den livsfarlige duoen Karim Benzema og Vinícius Júnior har til sammen 18 ligamål, over halvparten av Real Madrids total. Madrid går inn i en viktig fase av sesongen, der de på rekke og rad skal opp mot Sevilla i kveld, og Real Sociedad og Atlético Madrid i løpet av de neste ukene.
  Kommer de seg helskinnet ut av det programmet, vil de være store favoritter til å stikke av med ligamesterskapet når vi går inn i 2022, men Sevilla vil gjerne ha et ord med i laget. Gjestene er ubeseiret i de seks siste kampene i La Liga, og også de går inn i en avgjørende fase av sesongen. De har skjebnekampen i Champions League mot Salzburg å se frem til, der de er nødt til å vinne i Østerrike for å gå videre til åttedelsfinalen.
  I kveldens oppgjør mangler Sevilla Jesus Návas og Youssef En-Nesyri. Diego Carlos blir testet like før kampstart. Real Madrid må unnvære Gareth Bale, Éder Militao og Daniel Ceballos, mens David Alaba er usikker med en kneskade.
  Vi klarer ikke se bort fra den gode formen til vertene, og har ganske klart mest tro på hjemmeseier i kveld, som står til finfine 1,67 hos Unibet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen