More

  Real Madrid – Real Sociedad

  Real Madrid – Real Sociedad
  Lørdag kl. 21:00
  Santiago Bernabéu
  TV: TV 2 Sport Premium
  Etter at Sevilla sløste vekk to poeng mot Alavés i går, har Real Madrid gyllen mulighet til å øke avstanden til åtte poeng på ligatoeren i kveld. Alexander Sørloth skal for første gang gjeste Santiago Bernabéu, men Real Sociedad forventes å gå en tøff aften i møte.
  Real Madrid er ubeseiret på de seks siste i ligaen, og har holdt nullen i fire strake. De har imidlertid trolig minst et halvt øye på onsdagens returmøte mot PSG, et oppgjør man kan få vann i munnen av mindre av.  Forrige helg kjempet de seg til en 1-0-seier i Madrid-derbyet mot Rayo Vallecano etter scoring av Karim Benzema.
  Real Sociedad ristet av seg stortapet mot Athletic Bilbao med strake seirer mot Osasuna og Mallorca. I midtukens kamp mot Mallorca fikk Alexander Sørloth en sjelden mulighet fra start og spilte hele oppgjøret, men uten med å finne veien til nettmaskene. Med seier i kveld, kan La Real klatre oppe på en midlertidig 4. plass før morgendagens runder.
  Skader: Real Madrid må unnvære Toni Kroos og Fede Valverde, mens hos Real Sociedad mangler Ander Barrenetxea, Joseba Zaldúa, Diego Rico, Adnan Januzaj, Rafinha, Carlos Fernández og Nacho Monreal.
  Tipset: Under 2,5 mål til 2,10 hos Coolbet.
  Real Madrid er naturlige favoritter, men oddsen frister ikke til spill. I stedet forsøkes en innsats på under 2,5 mål i et oppgjør mellom to relativt godt organiserte lag.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen