More

  Real Madrid – Inter

  Real Madrid – Inter
  Tirsdag kl. 21:00
  Santiago Bernabéu
  TV: TV 2 Sport Premium 2
  Odds:
  H: 2,50
  U: 3,50
  B: 3,00
  Odds fra Unibet.
  Vårt Tips: B
  Både Real Madrid og Inter er klare for åttedelsfinalen med 12 poeng hver etter fem runder. Real Madrid snublet overraskende mot Sheriff i andre runde, men har ellers vært feilfrie i gruppespillet, og slo Inter 1-0 på San Siro tidligere i høst.
  Det var imidlertid en heldig seier. Inter var det beste laget i det forrige møtet, men Real Madrid er i en helt annen form nå enn de var da. Carlo Ancelottis mannskap fyrer på alle sylindrer, og har vunnet de åtte siste i alle turneringer. I helgen mistet de imidlertid Karim Benzema, deres kanskje viktigste spiller, med en skade, men franskmannen kan bli klar igjen allerede til helgens byderby mot Atlético Madrid – som også er nok der Real har det meste av sitt fokus denne uken.
  Inter har også nådd nye høyder under Simone Inzaghis ledelse, og Nerazzurri ligger på andreplass i Serie A, kun ett poeng bak byrival AC Milan. Spørsmålet er om de har det som skal til for å hevde seg i Europa, og 12 poeng på de fem første gruppespillkampene, tyder på nettopp det. 
  Mens Real Madrid møter en av sine bitreste rivaler til helgen, har Inter en kamp av moderat vanskelighetsgrad å se frem til, i form av Cagliari hjemme. Det faktum at Real også mangler Karim Benzema, gjør at borteoddsen frister mest her.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen